- 18 Temmuz 2009
- 82.047
- 239.654
- 5.263
Farfetch'd denilen pırasa reisi yakalayan var mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Caps alalım
-Tapatalk-
6 eksik olması lazım sende niye 5?legendary'ler dışında hepsini açtım ben.
sanırım mew mewto falan eksik 151/156 gibi birşeydi enson yada 141/146 hangisi doğruysa işte..
yanlış hatırlıyormuşum yukarda paylaştım eksik olanlar da şunlar olmalı :6 eksik olması lazım sende niye 5?
bende vardı ama hep iv düşük olduğu için geri dönüşüme gitti.evolve yapıldı mı bilmiyorum sanmam ..Farfetch'd denilen pırasa reisi yakalayan var mı
omg falan dediğine göre kesin faketir.şunu gördüm geçenlerde fake mi? 2. bir videoda gymde savasıyordu hatta
OMG! FIRST MEWTWO CAUGHT IN POKEMON GO!!! - YouTube
Biz sonraki jenerasyonları bilmeyiz kardeş
Sen biraz toysun herhalde
ideal hız 20 km/sa ban yememek ve yumurta için mesafe katetmek için ama bu botların çoğu en az 50 km ve hatta 180 km/hız ile yardırıyor pokestopun yanına gelince frenliyor.Bot'un mesafe ve hız ayarlarının bir önemi var mı?
Anladım ben 100 km/sa yaptım hızı, 5000'de alan var. Daha soft ban yemedim şuana kadar. Düşürürüm belki hızı.ideal hız 20 km/sa ban yememek ve yumurta için mesafe katetmek için ama bu botların çoğu en az 50 km ve hatta 180 km/hız ile yardırıyor pokestopun yanına gelince frenliyor.
300km/sa denediğim olmuştu ama soft ban riski artıyor randımanlı olmayabiliyor.
en hızlı bot 180 km /sa kullanıyor haxton botunu öneririmAnladım ben 100 km/sa yaptım hızı, 5000'de alan var. Daha soft ban yemedim şuana kadar. Düşürürüm belki hızı.
Eyvallah, vallahi pek anlamam ama internette buldum bir tane çalışıyor şimdilik yetiyor banaen hızlı bot 180 km /sa kullanıyor haxton botunu öneririm
Yollarmisin nasil calistiriyoruz hic anlamadim bot olayiniEyvallah, vallahi pek anlamam ama internette buldum bir tane çalışıyor şimdilik yetiyor bana![]()