Pokémon Go Başlığı

Yollarmisin nasil calistiriyoruz hic anlamadim bot olayini

~tap

Pokemon go bot yaz google'a. İlk çıkan siteye gir, apk dosyası var rar halinde, onu indiriyorsun, açıyorsun, çok basit kurulumu var zaten, açıklama sitede yazıyor gerçi. Çalıştırdıktan sonra kendi kendine pokemon yakalamaya ve xp /stardust gelmeye başlıyor.

Geçen yumurtadan bi Magikarp gelmişti, 14-15-15 IV'li. Candy kastım, geliştirdim, 2. atağı Twister oldu. :crushed: "Böyl işin içine edem" dedim, nox & bot kullanmaya başladım. Çok abartmıyorum ama henüz, gerçekçi yapıyorum genelde. :D

vayy namuslularda namussuz olmaya başlamış. ne oldu la tirrekler burada laf söyleyip duruyordunuz? :asd:

vayy namuslularda namussuz olmaya başlamış. ne oldu la tirrekler burada laf söyleyip duruyordunuz? :asd:
Hileyi durdursunlar yine de yaw, çok basitleşiyo. Hile kullanan herkesi sıfırlasınlar, hilenin önüne geçsinler sesim çıkmaz (oynar mıyım hala bilmem :asd2: )

Yalnız cidden o Gyarados olayı çok fena uyuz etti. Sadece o değil, 7 Eevee geliştirdim ondan sonra, 1'i Flareon, 1'i Vaporeon (en dandik 2. eeveeyd bi de), 5'i Jolteon oldu. Nidoking, Nidoqueen'imin movesetleri berbat. %100'lük Weezing'in atakları çöp. Hal böyle olunca tak etti, ben de başladım.

36 levelde bıraktım kasmayı

Şimdi pokemon avlıyorum

MEGA

User adlı dosyayı buluyoruz Birlikte aç-Not defteri diyoruz
<DefaultLatitude>/DefaultLatitude> <DefaultLongitude></DefaultLongitude>

Bölümüne koordinatları giriyoruz(Botta kullandığınız en son konum)

<GoogleUsername>username</GoogleUsername> <GooglePassword>pw</GooglePassword>

Google kullanıcı ve adı şifremizi yazıyoru bu bölüme ve kaydediyoruz Dosya içerisinde registerurl adlı dosyaya çift tıklıyoruz ve entera basıp onaylıyoruz.Ekran kaybolduğunda kurulum işlemi gerçekleşiyor

Poke Location

Şuradan pokesniper seçeneğine tıklıyoruz exe yi bulup çalıştırıyoruz tek tuşla yakalıyor

36 levelde bıraktım kasmayı

Şimdi pokemon avlıyorum

MEGA

User adlı dosyayı buluyoruz Birlikte aç-Not defteri diyoruz
<DefaultLatitude>/DefaultLatitude> <DefaultLongitude></DefaultLongitude>

Bölümüne koordinatları giriyoruz(Botta kullandığınız en son konum)

<GoogleUsername>username</GoogleUsername> <GooglePassword>pw</GooglePassword>

Google kullanıcı ve adı şifremizi yazıyoru bu bölüme ve kaydediyoruz Dosya içerisinde registerurl adlı dosyaya çift tıklıyoruz ve entera basıp onaylıyoruz.Ekran kaybolduğunda kurulum işlemi gerçekleşiyor

Poke Location

Şuradan pokesniper seçeneğine tıklıyoruz exe yi bulup çalıştırıyoruz tek tuşla yakalıyor
Bunu yapani neden banlamiyorlar? Dunyanin bi ucundan bi ucuna gidiyon sonucta, olayi ne ki bunun?

İng varsa ownedcore Forumunu takip edin

D2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İv nedir? Nereden bakıyoruz hangi poke kaç İv diye?

"Pokemon go iv nedir? Pokemon go pokesniper 2 özellikleri" gibi pokemon go ile ilgili terimler içeren makaleler yazdırılacak beyler, ilgilenen varsa 200 kelimelik 10-15-20-25 adet makaleyi kaç liradan yazacağı hakkında özel mesaj gönderebilirse anlaşabiliriz biriyle. Başka forumlardan bulmak istemiyorum yıllardır iç içe sayılırız.

Necrobotta Great/Ultra ballari maximum sayida tutma olayi yok galiba (150 great, 80 ultra olsun istiyorum mesela, gerisi normal). Masterball'da bu olay var midir?

Onda da yok senin dediğin olay

GitHub - Ar1i/PokemonGo-Bot

Bunda var exp düşük buda sadece poke topu kasacaksan

Pokemon ayarlarını kapatman lazım.Yakalama bölümünde bütün pokemonları seç ve sadece top toplasın olay bu

Onda da yok senin dediğin olay

GitHub - Ar1i/PokemonGo-Bot

Bunda var exp düşük buda sadece poke topu kasacaksan

Pokemon ayarlarını kapatman lazım.Yakalama bölümünde bütün pokemonları seç ve sadece top toplasın olay bu
Şu an uğraşamayacağım, belki sonra bakarım. Eyw.

Bu arada 2x%100 Dragonite da Steel Wing-Dragon Claw oldu. :D En ters moveset.

Geri
Üst Alt