- 30 Ağustos 2009
- 30.232
- 20.201
- 2.593
Aktif bot var mı şuan ? haxton da bir bok yapmıyor
Bot-master en iyisi, yani ben onu kullanıyorum. Daha iyisi varsa geçebilirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aktif bot var mı şuan ? haxton da bir bok yapmıyor
Bot-master en iyisi, yani ben onu kullanıyorum. Daha iyisi varsa geçebilirim.![]()
Botlara bk atmayın lütfen çalışıyorlar hepsi
İp ban işi çıktığı için siz ban yediğinizin farkında değilsiniz
Statik ip ye ban atıyorlar ya modeme reset atacaksınız ya da vpn kullanacaksınız![]()
Gyarados'u 40 yapmayı başardım, snorlax da yakında 40 olur.
Pokemonları Cap'a rağmen Daha fazla upgrade yapabiliyor muyuz 40 tan sonra?
![]()
evet şu an mecburen onu kullanıyorum tek stabil çalışan necro sürümü sanırım. ( ARİ diye birinin ...)Bot master mı kullanıyorsun
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tamam da yaprağım ip banı 10 dakikada bir atıyor
Sürekli aynı işlemi mi yapacam ben
Sent from my iPhone using Tapatalk
1. VPN kapatın, 2. Modeme res atın, 3. Temiz bir 1.2 Hax indirin. , 4. ID Sifre girin, 5. Evolve Kapatın. , 6. Koordinata dokunmayın. 7. Burst mode'u kapatın. 8. Hızı 50 yapın. 9. Sıkıntı yapmayan haxbota hoşgeldiniz , keyfinize bakın
şu an haxton açtım gene 264 le yardırıyor bakalım kaç dak sürecek aslında bi 3-4 saat dayansa bana yeter.
ben işyerindeyim ip'lerle çok oynamak istemiyorum ondan sonra ortalık çok karışıyor.zaten 40 olunca kasmayı bırakacağım pokesniper yeter.Dün bende 2-3 saat dayandı bi kere vpn ile tek tuşla düzeliyor ne yapamadınız anlamadım ki
Sknti ara ara bakmak gerekiyor işte bütün botlar bu durumda şuan diğerleriyle hiç kasma daha iyi saatte 35-40 bin nedir
ben işyerindeyim ip'lerle çok oynamak istemiyorum ondan sonra ortalık çok karışıyor.zaten 40 olunca kasmayı bırakacağım pokesniper yeter.
vaktim olunca bakarım sağolO zaman proxy le yapacaksın bedava proxy bul
<!--If value is empty, no proxy will be used-->
<!--HTTP Proxys only. No Sock4/5-->
<add key="Proxy" value ="" />
Proxy=İp
Value=port