Pokemon Trading Card Game

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
  • Product Title: Pokémon TCG Live
  • Platforms: iOS, Android, Mac, Windows

Mobilde çıkmış ama hali hazırda pc üzerinden de oynayabileceğiniz pokemon kart oyunudur.

1lt51fojr.jpg

mobil olanı bugün deneyimlemekteyim, ultimate team gibi paketler açarak card koleksiyonunu tamamlamaya falan çalışıyoruz.

bcbcaaf42569f367dda8f3518c6d055b.jpg

online oynamak isteyenler ;

Cips paketlerini açarak, içinden çıkan tasolarla tüm pokemonları tamamlamaya çalışmak gibi mi?
hocam duello özelliği falanda var ama oyun ilk başladığında bize chardizard , mewtwo ve pikachu ön yüzüne sahip 3 paket öneriyor. bunlardan 5 adet pokemon çıkıyor.

çıktıkça koleksiyonumuzda tamamlanıyor. ben ilk başta 01-balbasaur ve 02-ivesaur çıkarttım.

11 saatlik süre doldukça tekrar pokemon paketi açabiliyorsun bir ücreti yok sadece süreyi kısatlmak için çeşitli öğeler var onları kullanabiliyorsun. onlarda yine görevlerden elde ediliyor 2 charizard paketi aç flaan tarzda günlük şeyler.

koleksiyon işine girmek isterim ama Türkiye'de orjinal kart bulabileceğimi hiç sanmıyorum
Türkiye distirbütörü Sagentech firması sanırım. Bir çok hobi gibi bizim ülkede yapılacak bir hobi değil malesef. TR'de eline geçen unique bir kartın grade'ini belirlemek için Psa firmasına göndermeye kalksan muhtemelen gümrükte patatez olur kartın.

bunlarin gercek kartlari iyi para ediyormus koleksiyoner tayfada. bebeyken ilk paketimden parlak charizard gelmisti. kartlarimi tasinirken karambole getirenlere hakkimi helal etmiyorum.

bu akşam oynarım kesin. futbol uzmanı olduğum kadar pokemon gen-1 uzmanıyımdır aynı zamanda :D

Sadece gen-1 varsa bana hitap eder. Cikarito gibi hiyarlarin olduğu nesilleri sevmiyorum.
Valla bende hiç sevmiyorum. eskiden bu pokemonun gameboy oyunlarını oynuyordum, salak salak pokemonlar geliyor diye bırakmıştım. Bize Bulbasaur lazım, Squirtle lazım, Scyther lazım, Arcanine lazım çikarito nedir ya

Geri
Üst Alt