Polat: "İstifa Etmeyi Düşünmüyorum"

Cevap: Divan Kurulu Toplantısı Canlı l Ntvspor

Faruk Suren : galatasaray yelkenlerini ruzgara degil hedefine gore ayarlamalı. GS gundemi belirleyici olmalı gundeme gore tepki gostermemeli

Faruk Süren : GALATASARAY yelkenlerini rüzgara göre alıyor .Gündemi GALATASARAY belirleyecek.

Faruk Süren: "Baskanligi terk ettigim günden beri ikinci kez divan kurulunda konusma yapiyorum."

Anladığım kadarıyla İnan Kıraç özür dileyip geri adım falan atmadı,açık açık Adnan Polat istifa etsin Ünal Aysal başkan olsun dedi..

Faruk Suren : birlik beraberlik var diyorlar ama kendi içlerinde bile yok birlik

Faruk Süren :Şahıslarla ilgili meselemiz yok.Geleneksel tutum sergileyen politika izlenmeli.

inan kıraç özür diliyecek diyen pınar argun acaba şimdi ne yapıyodur:d

Faruk Suren : yonetim zaafiyeti vardır. bunu da yonetim ve baskan cozmeli. yeni yonetim kurulu secilmeli.

Galatasaray'da bir yönetim zafiyeti var.Yeni oluşum yeni yönetim olması gerekir dedi.

Adnan Polat'in cok sIkIlmIs bir hali var.

ya GStv nasıl canlı vermez bunu yaa...

"Adnan Polat'ın yaptığı iyi işler var ama artık yoruldu" diyen Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç, Galatasaray Başkanı'nı "İstifa etmelidir" diyerek görevini bırakmaya davet etti. Galatasaray Eski Başkanı Faruk Süren de Kıraç gibi yönetimi hedef aldı.

Galatasaray Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç'ın açıklamalarından çarpıcı başlıklar şöyle:

"Adnan Polat'ın yaptığı iyi işler var ama artık yoruldu. İstifa etmelidir."

"Galatasaray'ın ipotek edilmemiş hiçbir geliri kalmamıştır."

İnan Kıraç'ın ardından Faruk Süren söz aldı. Süren de Kıraç gibi Galatasaray Yönetimini eleştirdi.

Eski Galatasaray Başkanı Faruk Süren'in açıklamalarından çarpıcı başlıklar şöyle:

"Kulübümüzün gidişatından kimse memnun değil. Sadece futbol değil. Bir bütün anlamında kimse memnun değil. Galatasaray'ın temsilinden memnun değil."

"Galatasaray, yelkenlerini rüzgara göre ayarlıyor. Galatasaray, yelkenlerini hedeflerine göre ayarlamalı."

Iste Galatasaray´in büyüklügüne yakisan büyük insanlar. Eninde sonunda gideceksiniz, seve seve gideceksiniz. Sizi taraftar yollayacak, disariya cikacak yüzünüz olmayacak Adnan Polat. Nefret ediyorum sizden nefret ya. Bu sezon iyice dellendirdiniz beni. Hic olmadigim kadar sinirliyim ya.

Bu kulüb maddi olarak bu kadar kötü ise baş sorumlularından biri Faruk Süren'dir.Umarım bir daha gelmez.

Başkan'ın konuşması olmayacak mı canlı yayında?

Ünal aysal başkan olsun Adnan Öztürk'de 2. başkan.

Bu kulüb maddi olarak bu kadar kötü ise baş sorumlularından biri Faruk Süren'dir.Umarım bir daha gelmez.

Gelip gelmesin ayrı mevzuda

4.5 yılda 14 kupa,övündüğümüz bi çok şey,bizi farklı kılan başarılar Sürenin eseri

Gelip gelmesin ayrı mevzuda

4.5 yılda 14 kupa,övündüğümüz bi çok şey,bizi farklı kılan başarılar Sürenin eseri

Valla ha herife taş atalar sonra UEFA'yı aldık diye de övünürler. Bizi diğer takımlardan ayıran başarıları elde ettiğimizde, Avrupa Fatihi olduğumuz dönemde kim başkandı Faruk Süren. Bu kadar da nankör olmayın arkadaş ya.

Geri
Üst Alt