Polat: "Seçim 2012'de olacak!"

Cevap: Polat: "Seçim 2012'de olacak!"

Adnan polatın artık konuşmaları klişe.Her konuşmasında ya yediği jopu yada stadtan bahsediyor.Dinlemeye ve okumaya gerek bile yok

Adnan Polat her türlü gidecek.Düğmeye basılmış.

Nesi sağlıklı? Burada çıkıp ahkâm kesip, yönetimi yıkmaya çalışanların bakalım kaçının makatı yiyor ibra edilmeye "hayır" demeye? Ben nerden bileyim Adnan Öztürk'ün içten pazarlıklı olup olmadığını? Belki de bu adam ibra edilmesini istiyor.

hayir oyle degil adnan polat ve yonetimi seytan degil

herkes birbirinin yuzune bakacak belki daha once calistilar

ibra etmemeyi hoosh birsey olarak gormeyen akli karisik insanlar olabilir

akil oylamasini duygu oylamasina cevirmeyi engellemek olur acik oylama

mukemmel zekice bir hareket

insanlarin sevgisi saygisini kullanan adamlara mukemmel bir cevap

Ümit Aktan açıkça belli ediyor :asd:

Hocam çok kızmış. Derbi maç öncesi güvenlik kurulu toplantısı yaptırmadı aziz yıldırım, Polat buna nasıl boyun eğdi, fener taraftarını yıldırım stada topluca getirdi diye yazmış daha birçok şey var, yazı dizis yapmış hafta içi.

Nesi sağlıklı? Burada çıkıp ahkâm kesip, yönetimi yıkmaya çalışanların bakalım kaçının makatı yiyor ibra edilmeye "hayır" demeye? Ben nerden bileyim Adnan Öztürk'ün içten pazarlıklı olup olmadığını? Belki de bu adam ibra edilmesini istiyor.

Genel seçimlerde öyle olsun o zaman.İbra edenler, etmeyenler ibra edilmiştir veya ibra edilmemiştir demenin neresi sağlıklı ?

Hepsinin de makatı yer.Adnan Öztürk içten pazarlıklı felan değil, az önce dinlediysen imzayı attım çıkıp 1 saat sonra da açıkladım diyor.

Kapalı oylama olursa Polat yalakaları bile oturup düşünür biz ibra etmesek daha iyi olur felan diye.

Net söyleyeyim, kapalı oylama olursa ibra edilir kesin.

Suanda dans eden o sisman olsaydi klübün basinda bundan daha kötü olamazdi.

salaklik bir taraftar olarak bendeymis

dinlemedim bu adami

polat gonlumuzdeki baskandi ama aklimi kullanmadim o zaman

gercekleri birakip duygularla baskan destekledim

shamari yedik surata tabi

hayatta ne yapiyorsan kendi mantigina doneceksin

duygular ancak mantigin yetersiz ise kullanacagin seydir

ben mantigima yeteri kadar bilgi girisine izin bile vermedim o zaman

oglum inanilmazzz

kim bu antepteki zat

mukemmel olum

ne utanma var ne arlanma var,yarin secim kararı al seneye Dışarı cıkmaktan aciz kalacaksın!

yarin ibra edilmiyebilirsin rezil başkan,

Açık oylamada duygularıyla oylayanlar, kapalı oylamada mantığını sesini dinleyebilirler.

izlediniz mi trt 3 ü ne diyo adnan öztürk ibra edilme veya edilmeme olayı %50 dedi.

Kapali oylamada Polat'a önceden destek verip simdi karar degistirenlerin üstünde olan baskida azalir.

20 yıl demiş yahu

:omg::42::msg::heyo2:

diyorsunki

ozturk kapali oylama onerisi vererek kendi ayaginami sIkIyor

Yoo, açık oylama olsa da bence ibra olacak ama kapalı oylamada daha da artar şansı Polat'ın. Sebebi de şu, şu anda konuşan toplasan 20 kişi var. 20 olmaz bile yani, o kadar söyleyeyim. E bu adamların destekçisi kaç kişi var belli değil. Kim biliyor bu sayıyı? Kendileri dışında hiç kimse. İmza toplama işi falan hikaye olacak, geçen sebebini sana anlatmıştım. Polat olağan genel kurulda eğer her söylediğinden sonra alkışlanıyorsa, Işın Çelebi İnan Kıraç'a kafa tutarken alkışlanıyorsa şu anda gün yüzünde görünen destekçi sayısında Polat önde. Net önde hem de.

İdari ve Mali 2 ibra oylaması var. İdari olarak ibra olmayı, hangi yönetimiyle gösterdi? Riva'nın satışı dışında kısa vadeli çıkış yolumuz yok. Futbolcu alış-veriş konusunda yine zarar edeceğiz bu belli. Stadyum'dan ancak ağustos ayında gelir elde etmeye başlayacağız. Store satışları ancak temmuz'dan sonra. Yeniden yapılanacak mali gücü Riva'nın parasını yemeden nasıl başaracak?

Gururlu bi adamsa istifa eder.

Geri
Üst Alt