Polat: "Seçim 2012'de olacak!"

Cevap: Polat: "Seçim 2012'de olacak!"

İbra-seçim farkını yukarıda Refik'e verdiğim cevapta yazdım. Bu yazına cevabım da o olsun.

İmza toplama konusunda tüzüğün verdiği hakkı yazmıştım geçen gün başka bir konuda. Oradakileri oku istersen. İmza toplayıp da seçime gitmek ve o seçimi tamamlamak işi çok çok çok zor tüzük gereği. Serdar Abi biliyor, ona yazmıştım çünkü. Tabii eğer tüzükte o madde değişmediyse geçerli bu söylediğim.

Konu linkini verirsen bakabilirim :D ama Adnan Öztürk bunu Tv'de rahat rahat söylüyorsa problem olacağını sanmıyorum.

Ben sana olacakları yazayım Sertaç. :)

Yarın Adnan Polat ibra edilir. Bu kesin çünkü yönetimin içinde de muhalefet var. Adnan Polat 'tan nefret bile etseler ibra ederler. Ama ciddi bir çoğunluk olur ibra etmeyen. Bu ciddi çoğunluğu değerlendiren muhalefet imza toplar ve seçim kararı alınır. Ünal Aysal ve ekibi seçimde 1. çıkıp Mayıs 'ta takımın başında olurlar.

Dediğin gibi olursa,yeni olacak başkan bu imza olayını tüzükten çıkarır.Yoksa önüne gelen imza toplar.

Ben sana olacakları yazayım Sertaç. :)

Yarın Adnan Polat ibra edilir. Bu kesin çünkü yönetimin içinde de muhalefet var. Adnan Polat 'tan nefret bile etseler ibra ederler. Ama ciddi bir çoğunluk olur ibra etmeyen. Bu ciddi çoğunluğu değerlendiren muhalefet imza toplar ve seçim kararı alınır. Ünal Aysal ve ekibi seçimde 1. çıkıp Mayıs 'ta takımın başında olurlar.

Refik'im, kaçtır yazıyorum. Seçim için imza toplamak işi, öyle sanıldığı kadar kolay bir iş değil. Toplasanız bile o imzaların geçerli olduğu bir olağanüstü genel kurul yapmak daha da zor. Anlatamadığım bu sanırım. İmza işi çok çok zor, o büyük organizasyonu gerçekleştirirlerse zaten gerçekleştiren adamlar buyursun gelsin, onu yapabilen adam kulübü Barcelona yapar.

tuzukte olan bir hak neden klubu zedeliyor anlamadimki

klubu zedeleyen bir sey nasil oluyorda tuzukte bir hak olarak bulunuyor:)

ne bicim tuzuk bu

Adnan Polat gider şimdi sezon sonu bir 100 milyon dolarlık daha gereksiz işe yaramayan transferler yapar.İşte o zaman bu enkazın altından kalkmak çok güç hale gelir.Zrarın neresinden dönülürse kardır.Adnan Polat görevi bırakmalı.

yahu imza falan onemsiz

ibra etmeyen insan sayisi kayda deger bir rakamsa

ibra edilse bile akli selim bir baskan secime gider

yahu imza falan onemsiz

Benimde tahminim bu yönde.İbra edilecek ama,son seçimdeki gibi az bir farkla.Ondan sonra Galatasaray'ı düşünüyorsa seçime gider.

daha onemlisi su

cikipta tvde polat iyi isler yapti diyen kimi dinlediniz

bu olusan diger gruplara laf eden kimi gordunuz?

bu polati savunan insanlar nerede?

sadece salondami bu arkadaslar

eger oyleysede karsiyim hemde daha fazla karsiyim

Dediğin gibi olursa,yeni olacak başkan bu imza olayını tüzükten çıkarır.Yoksa önüne gelen imza toplar.

Evet, olay bu işte. Önüne gelen imza toplayamaz. Toplayamasın diye o imza maddesi eşşek yüküyle bir prosedürü barındırıyor. Kolay değil diyorum yahu, çok çok zor bir iş bu.

Mali yönden ibra edilir ama idari yönden ibra etmemek Galatasaray'ı bağlamaz.O Adnan Polat için kara leke olur.

Evet, olay bu işte. Önüne gelen imza toplayamaz. Toplayamasın diye o imza maddesi eşşek yüküyle bir prosedürü barındırıyor. Kolay değil diyorum yahu, çok çok zor bir iş bu.

Sertaç Hocam ama dediğin gibi zor olmasa gerek.Bu kadar üstüne düştüklerine göre.

oyle olmayacak zaten

imza verenlerin sayisini henuz yeteri gormuyor polat

ama ozturkun dediginde guzel bir ayrinti var

dediki yarindan sonra imzalarda buyuk bir artis olarak

baskanin onune gturecegiz dedi

bu yeterli olacaktir

dikkatinizi cekiyorum

imza olayinin o prosedurlerine uyarsan zaten sen baskani kovmus oluyorsun arkasina teneke baglayip

ne kadar salak olursa olsun o kadarda salak degil polat

onun adi resmen ihtilal

kimse o utancla yasayamaz

polat bakacak bilmem kac imza var

diyecekki ok secime gidiyoruz istifa ediyorum

olay bundan ibaret

kimse noterl falan ugrasmayacak yani

İki ucu boklu değnek ibra etsen bir dert etmesen bir dert!

yahu imza falan onemsiz

1 oy farkla ibra edilse bile utanıp seçime gidecek kadar yüz yok Adnan 'da. Ben de istemiyordum ibra edilmemesini ama imza toplamak da bu kadar zor bir işse ibra edilmesin diyorum artık.

ayrica neden korkuyorsunuzki

bunun GSin en kotu gunleri ldugu konusunda suphesi olan varmi?

ben mesela eminim bu seneden daha kotu olmayacagiz hic bir zaman

artik gelirler cok yuksek

saglam bir stad var

ancak polat gibi akli az calisan bir insan bunun kaymagni olusturamazdi

o da oldu

dedigim gibi hersey zekada bitiyor

bu adamda yeteri kadar yok o

ibra olurmu olmazmi bilmem ama utanc duyulacak bir tablo olacak onunde o gercek

mali devrimden bahsedenler bana 13 milyonluk forma satip 145 bin zarar etmenin mantigini aciklayabilirlermi?

ben mesela detaylarini tahmin edebiliyorum:)

İbra edilmezse bu kulübün değil,Adnan Polat'ın utancıdır.O yüzden ibra edilmemeli.İbra etmemek,şu durumdan daha mı utanç verici kulüp açısından.

13 milyon çarpı ortalama 50 liradan satsalar(Birde 50 liraya forma bulman imkansız)=650.000.00 lira yapar.Hadi bunun 4/3 üretim dağıtım vs gibi masraflara gitse 165.000.000 lira=80.000.000 avro kar yapmaları lazımdı oda en düşük lan!

komik arkadas komik

nasil bir planlama aptinizda zarar ettiniz

aklim almiyor:)

Geri
Üst Alt