Polat: "Taraftar yanlış anladı"

Cevap: Polat: "Taraftar yanlış anladı"

taraftar yanlış anlamışmış! yok bunlar gsli değil diye afaroz ediyo yok yanlış anlıyorlar diyo..bizim adımıza konuşmayı bırak artık istemiyorum seni o koltukta

Bu günden sonra bu adama hürmetim kalmamıştır,galatasarayın sözde başkanı deyip geçeceğim.

yazıklar olsun be,taraftarının arkasında durur insan biraz,

neden yuhaladı taraftar acaba diye hiç düşündü mü ,sanmıyorum

olmaz olsun senin gibi baskan adam yüzünüze tükürse yarabbi sükür diyeceksiniz yaziklar olsun

Zaten hep taraftar yanlis anliyor. Taraftar manipule ediliyor, oyuna geliyor. Taraftar 300- 500 provokatörün gazina geliyor. Ne kadar salakmis bu Galatasaray taraftari ya, hic mi iclerinden birseyi dogru anlayan olmaz, hic mi biri kendi aklini kullanarak hareket etmez. Bundan sonra TT Arena'ya almadan bu taraftarlara iq testi yapin baskanim :)

Protestoyu yapanların 300-400 kişilik bir grup olduğunu savunan Polat, "Bunların zihniyeti farklı. Ali Sami Yen'de, Türk Telekom Arena'da, 15 yaşındaki çocukları döverken Florya'da, hep bu zihniyet var" ifadelerini kullandı.

Akıl hocan kim Polat??? Şimdi de bu yalanı atıp, bizlere inandıracağını mı sanıyorsun? Yemezler!!!!! :mad:

Bizi resmen asagladilar Taip olsun Tokiici olsun..Biz boyle bi acilis hak etmedik!!! Orda futbol konusur siyaset konusulmaz..Adnan Polat bide sucu bize atiyor, yalakaci baskan!! Bize gulu ve kimseden boyun egmeyen baskan lazim!! Kimse Galatasaraydan buyuk degil!

Vay arkadaş vay arkadaş ya. Çıkıyor biri orda 40 bin kişinin ve yönetimin yüzüne tükürüyor.

Bizde yarabbi şükür diyoruz. Böyle yönetim olmaz, böyle geniş mide olmaz.

İstifa edin artık kendinizi daha fazla küçük düşürmeyin.

Ve teşekkürler 40 bin Galatasaray taraftarı. Onurunu şerefini haysiyetini bunlara yem etmediğin için. Bir kez daha gurur duydum Galatasaray'lı oluşumla

kusura bakma ama allah belacığını vermesin yoksa versin mi? karar veremiyorum

Git kasımpaşaya başkan ol.

Biz tek hata yaptık, o da yıllar önce sana güvenmekti.

Malesef Adnan Polat..

Taraftar anlayacağını anladı,

Sen ise taraftarı tek hamlede kazanma fırsatın varken bunu elinin tersinle ittin.

Sen kolay olanı tercih edip devletin yanına sığındın.

Aslında çok iyi biliyorsun orada ne dendiğini ama sende bunu kamuoyuyla paylaşacak yürek yok..yokmuş

GALATASARAY başkanı masaya yumruğunu vuracak...

Bu beyanatınla beraber, fanatik "anti-adnan"cıların aslında taa başından beri haklı olduğunu gösterdi.

Bu ne sportif anlamda, ne de transfer anlamında başarısızlıktır.

Bu düpedüz taraftarının isyanını hiçe saymaktır.

İşte burada kaybettin

Seçimde mümkünse aday olma, olursan sen ve sezgin dışında sana kimse oy atmaz artık

İstifa etmek genel duruşuna yakışmazdı zaten. Onurlu bir harekettir ne de olsa.

“Özhan Canaydın’ın karşımızda naif ve güçsüz duruşu dün gibi aklımda.”

Bir daha düsün baskanim. Bir daha düsün, kim yanlis anlamis diye.

Adnan Polat, başbakanımıza yakışır şekilde davrandı !

Asıl başlık şu olmalıydı;

Taraftar; "Adnan Polat bizi, Galatasaray 'lılığı anlamadı"!.

Geri
Üst Alt