polislerin kadinlardan kimlik istememesi

Pasaport kontrolü sırasında yüz görülecek şekilde resim çekiliyor. Yazdığın doğru değil maalesef hele AHL patlamasından sonra personelin bile imtiyazı çok az oldu.

Yazın Trabzon’dan uçağa bin reis özellikle ramazan bayramı öncesi. Her taraf Arap turist. Ülkelerine dönmeye çalışıyorlar. Bu en son uçağa alınan kapıda bir kontrol daha yapılıyorya orada bir tanesinin bile suratına bakmıyor kapı görevlileri. Sayısız defa şahit oldum. Sen İstanbul’da Atatürk Havalimanı’nda çalışıyordun sanırım, İstanbul’da farklı olabilir durum.

iyi de gittiginiz bolgede sakalli 1.80 boylarinda bir supheli ariyorlar belki

manasiz baslik

Bende 1 2 sefer alakasız yerde gbt için durduruldum. Birinde sordum amaç nedir hangi özelliğim ile durdurulmayı hakettim dedim :) aracınızda şirket logosu var ve problem çıkacak bir tipe benzemiyorsunuz o nedenle durdurduk. Belli sayıda araç durdurup gbt yapmamız lazım dedi. Bir sefer de yaya iken durdurdu İstanbul’da bir polis onada sordum canım seni durdurmak istedi dedi :) gbt baktı. Bende bir eğitimden geçiyorsunuz şüpheli hal ve hareketi olanı durduruyorsunuz sanıyordum. Ee sende haklısın iyi bir eğitim ve iyi bir alt yapı olsa zaten polislik mesleği bu kadar basit girilen bir iş olmazdı dedim. Çıktım gittim. Artık merkeze götürürüz tehditlerini savuracakları yaşı geçtik malum. Yani durdurmaları %99 tesadüf veya bu sorunsuzdur sorunlu bir tip ile uğraşmayalım düşüncesidir. Bayanlara gelince son dönemde bildiğim çok fazla sosyal medya ekleme vakası ve şikayet yaşandı. O nedenle çok fazla dikkat çeken ( suçlu anlamda) Kişiler hariç bayanları pek durdurmuyorlar. Birde şimdi durdurduğu kadın bin tane laf söyleme potansiyelinde neden ben onu neden durdurmadın vs vs sen olsan sende durdurmazsın.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biktim artik cidden.
Gunde 2defa kimlik gosteriyoruz.
Sabah 9da ne suc teskil etmis olabilirimde durdurup kimlik soruyorsun

dikkatimi ceken bir durum.
Son 1 2 aydir defalarca durduruldum metro cikislarinda.yeri geldi gunde 3 defa gbt sorgusu icin durdurdular
Daha bir tane kadini durdurup kimlik sorduklarini gormedim
Sac sakali birbirine karistirdik diye potansiyel suclu imajimiz var anladikta
Niye kadinlari durdurmuyorlar yav.

Evet derdimi..

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
rasgele arama değildir. muhtemelen saç sakalı birbirine karısmıs suclunun tekini arıyorlardır. sende de o potansiyeli bulmuslardır. bi danısalım diyip usulca yaklasıp kimliğine bakmıslardır.

rasgele arama değildir. muhtemelen saç sakalı birbirine karısmıs suclunun tekini arıyorlardır. sende de o potansiyeli bulmuslardır. bi danısalım diyip usulca yaklasıp kimliğine bakmıslardır.

Saç sakal etken tabi ama sadece buna bağlamamak gerek. Şort tişört yazlık yerinde dolaşırken bile benden kimlik istemişlerdi. Bunlarda günlük kota var sanırım.

kaç yıldır X yerinde yasarım 1 defa denetlemeye girmedim. ne kimlik ne ehliyet. yaz/kış saat farketmeksızın.

Dolaşırken alkollü olduğunuzu anlayınca da gel bakalım diyebiliyorlar.​
Öylesine bir ek bilgi şeyettim.​

Saç sakal etken tabi ama sadece buna bağlamamak gerek. Şort tişört yazlık yerinde dolaşırken bile benden kimlik istemişlerdi. Bunlarda günlük kota var sanırım.
Geçen marmarayda alkollu bir şehir eskiyasini dövmüşler. Sen değilsindir inş renkdaş.

dikkatimi ceken bir durum.
Son 1 2 aydir defalarca durduruldum metro cikislarinda.yeri geldi gunde 3 defa gbt sorgusu icin durdurdular
Daha bir tane kadini durdurup kimlik sorduklarini gormedim
Sac sakali birbirine karistirdik diye potansiyel suclu imajimiz var anladikta
Niye kadinlari durdurmuyorlar yav.

Evet derdimi..

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biktirdi ayni gunde 3 defa kimlik gostermisligim var.
Kalabalik icinden seni cekmesi kotu bir durum.
Misal bu sabah kulakligi takmis metroya yuruyordum.Fedarelleri gordum 50metreden basimi one egip uzaktan gecmeye calistim polis kostu kolumdan tutup kimlik istedi :D

Misal bu sabah kulakligi takmis metroya yuruyordum.Fedarelleri gordum 50metreden basimi one egip uzaktan gecmeye calistim polis kostu kolumdan tutup kimlik istedi :D
adamlar kim bilir kac senelik memur sen öyle tepkiler verince dikkat cekiyosundur :D

adamlar kim bilir kac senelik memur sen öyle tepkiler verince dikkat cekiyosundur :D
Gecen gun cevirdiler yine abi yeter 3.kez gosteriyorum bugun dedim tamam gec fln yaptilar.:D

Geçen metroda turnikelerin orada arkadaşı bekliyorum yanımda da 4-5 polis milleti kontrol ediyor. Yarim saat aralarında dolandım sen ne ayaksın demediler. Iskandinav genlerim sayesinde bana hiç bulaşmıyorlar.

Başını neden öne eğiyorsun? Aksine dik tut gülümse. Arabada iken de uzakta görünce ışığı yakıyorum durdurmuyor. Öğren bunları Yusuf. Polis memleketinde yaşıyoruz.

Geri
Üst Alt