Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konuyu açtığımdan beri tam 4.5 ay geçmiş... Açılan konu çeşitliliği muazzam ölçüde kaliteli, buna hiç bir lafım yok hatta herkesi takdir ediyorum.
Şahsen bende elimden geldiğince çok konu açmaya ve gündemi forumda canlı tutmaya çalışanlardanım..
Twitter yada ekşi sözlüğe girmeden sadece forum içindeki konularımız ile bir çok bilgiye erişebiliyoruz.
Gel gelelim 4.5 aylık süreçte sadece 49 yeni üye kaydı gerçekleşmiş.
Ara sıra forumda online üyelerin hangi konuları okuduğunu gözlemliyorum.. Örnek vermek gerekirse, "Alt-Üst Soy ağacı" konusunu açtığımdan saniyeler sonrasında 5-15 arası ziyaretçinin takip ettiğini farkettim.. Hatta 2013 ve 2014 yılındaki arşiv konularımızın ziyareti azımsanmayacak kadar fazla..
Neyse 4.5 aylık süreçte 49 yeni üye gerçekten az. Foruma acil olarak facebook ve twitter hesapları ile de üye olmak yada giriş yapabilme uygulaması gelmelidir.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.