Portekiz Primeira Liga Maçlar Başlığı

Kerem gercekten ilk defa gercek bir hoca calistigi icin olmassin? Demmeki keremi daha iyi kullanirsan adamdan cok daha iyi verim aliniyormus.

Kerem gercekten ilk defa gercek bir hoca calistigi icin olmassin? Demmeki keremi daha iyi kullanirsan adamdan cok daha iyi verim aliniyormus.
Temassız futbol + açık futbol oynadığı için oluyor. Çok rahat Kerem. 20 golü geçerse şaşırmam. Bizim ligde herkes kapanıyor ve temaslı futbol var. Dar alanlarda oynamakla geniş alanlarda oynamak arasındaki farkı çok net hissettiriyor.

Vurdurdukları kafayı bizim ligde zor vurdururlar, bayağı çöp savunmaları.

İzlemiyorum maçları da burdan çok skor yapacaktır kesinlikle.

Kerem bizden gidince başka bir topçuya dönüştü. Kafa golü nedir yav

büyük takım topcusu adam tabi atacak

En çok da kerem avrupada bir yerde oynayamaz diye kafa ütüleyenler vardı.
Dünya futbolu böyle yer arkadaşlar o oynayamaz bu oynayamaz diye saçma sapan bir şekilde triplere girip kendi kendinize bazı şeyleri büyütüyorsunuz.

Premier lig bile o kadar ekonominin ve profesyonelliğin dönemsine rağmen çoğu takımlarının ben çöpüm nerede bir mal varsa lig ismi sayesinde dünyaları verip oynatıyorum dediği lig.

Digne denilen malın p.lig yapıp oynadığı, M.mohamad denilen kerestenin fransa liginde oynadığı dünya burası.

Beğenmeyip kovduğumuz pva psv'ye gitti oynadı. Yav bizim beğenmediğimiz Koray gitti italyada yıllarca oynadı. Bu örnekler çoğaltılır.
O nedenle konuşurken mantık çevresinde bazı şeyleri söylemek lazım.

Bugün burda attığım 6. Maç :D Porto Maç'ı Kg Var olur bu da gelirse 6'da 6 tahminle yola devam edecez :D

Geri
Üst Alt