Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.415
- 36.886
- 3.798
Luis Suarez penaltıyı kaçırdı ama dönen top önüne düştü ve gol 1-1.
Edit: Maç santra ile bitti.
Edit: Maç santra ile bitti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bahsi bıraktım Feyamuz'um.Sadece keyfine Oran Takibi yapıyom bazı Maçlar'da o da Wp Grubu'nda ve burda mizah dönsün diyeKumara devam mı
Ben bahsi bıraktım Feyamuz'um.Sadece keyfine Oran Takibi yapıyom bazı Maçlar'da o da Wp Grubu'nda ve burda mizah dönsün diye![]()
Ben bahsi bıraktım Feyamuz'um.Sadece keyfine Oran Takibi yapıyom bazı Maçlar'da o da Wp Grubu'nda ve burda mizah dönsün diye![]()
Erciyesspor'un hikayesine benzeyecek gibialt lig takımı torrense sporting lizbonu yenip kupayı kazanıp avrupa ligine gitmek üzere

casa pia ile play out oynayacaklarmış belki üst lige çıkarlarErciyesspor'un hikayesine benzeyecek gibi![]()
Uc buyuklerin disinda son 80 senede tek sampiyon olan takim Boavista finansal yukumluluklerini yerine getiremedigi icin tum faaliyetlerini durdurmus.. Birileri aklini basina almazsa bizim kluplerinde basina gelecek olan bu. Heee mafya veya devlet izin vermez tabi orasi ayri.
Bilmiyom ama kim saplarsa saplasin fenere saplayandan Allah razi olsunşu rsimde sol attaki kadıköyde febeye saplayan mario değil mi ?