Porto Maçı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

çok fazla gol kaçırdık.pokunu cıkardık bu işin.birilerine patlamamız gerekiyor diye düşünüyorum.ve yavsak bjklilerin de artık susmasını istiyorum.Allah belasını versin bu kargaların

Takıma zerre kızamıyorum
Elde ki takımı tutan sen
Transfer yapmayan sen
Ve takım beklenmedik halde iyi oynatıp yönetimin gözüne sokarcasına baģırıyo FORVET YOK LAN ISTE diyo.
Fatih hocaya üzüldüm.

Aynen öyle her şeyi yapıyoruz gol atamıyoruz, golcü yok diye bas bas bağırıyor takım.

Hocam bu sefer geldiği her dönemden daha sakin ama daha sağlam işler yapmasına rağmen kadro yüzünden yine hedefine ulaşamıyacak.

Para gitti, moral gitti, rakiplere moral geldi nerden tutsan elinde kalıyor bu maçta.

2 berbat takım 4 er puanda sen 3 puandasın.

Loko da bitti üstelik 2 maçı da alsa Porto 10 yapar.
kimin morali düzelmiş yahu?hahahah.oynana n oyunu gören fenerliler ve bjkliler tırsmıstır bence.ligde bjk ve fener deplasmanında oynayacagımız oyun da böyle olur ve aglatırız büyük ihtimal onları.dahası forvet için sinan bi kazanç olmak üzere.porto rusyada kazanamaz.shalke zerre top oynamadı moskovaya ilkyarıda

Bu kadar aciz, iş bilmez bir yönetimimiz olduğu için utandım. Koskoca Galatasaray'ı santrforsuz bıraktılar, resmen maçı bu çapsızlar yüzünden verdik.

kimin morali düzelmiş yahu?hahahah.oynana n oyunu gören fenerliler ve bjkliler tırsmıstır bence.ligde bjk ve fener deplasmanında oynayacagımız oyun da böyle olur ve aglatırız büyük ihtimal onları.dahası forvet için sinan bi kazanç olmak üzere.porto rusyada kazanamaz.shalke zerre top oynamadı moskovaya ilkyarıda

Porto ve şalkenin kimin olucak.

Fbjk'yi ben rakipten saymıyorum.

Çok dert etmeye gerek yok 13 veya 15 puanla lider çıkarız içerdeki porto maçını da 3-0 kazanırız

İyi oyun kötü skor
Bardağın dolu tarafından bakıp deplasmanlar için umut verici 1 oyun ortaya çıkardık düşüncesindeyim bu önemli birşey bence.

İyi oyun kötü skor
Bardağın dolu tarafından bakıp deplasmanlar için umut verici 1 oyun ortaya çıkardık düşüncesindeyim bu önemli birşey bence.

fernandonun performansı beni rahatlattı
lige yuzde 70ını yansıtsın bugun oynadıgı topun sırtıımız yere gelmez

fernandonun performansı beni rahatlattı
lige yuzde 70ını yansıtsın bugun oynadıgı topun sırtıımız yere gelmez

Umutlu musun harbi bundan genelde sen olumsuz olurdun bu sefer ben olayım ts, akhisar maçlarında yoktu sanki sahada, Cl maçında oynaması kolay tabi lige yansıtmıyor ki herif sadece Fernando değil de Fernando tam kayboluyor Mariano'yla birlikte.

Umutlu musun harbi bundan genelde sen olumsuz olurdun bu sefer ben olayım ts, akhisar maçlarında yoktu sanki sahada, Cl maçında oynaması kolay tabi lige yansıtmıyor ki herif sadece Fernando değil de Fernando tam kayboluyor Mariano'yla birlikte.
Beyefendinin olayı konsantrasyonmuş meğersem
Biz sakatlık geriye götürdü fln dedik ama bugun sezgileri de hamleleri cok ıyıydı
Bizim ligi aşan olaylar bunlar.

Aslına bakarsan ben umutlu değildim donk oyle bir oynuyor ki dedim fernando oynamasa da olur ama
bugun gorduk kı bu abımız odaklanınca ortasahada supurucu oluyor cok guzel
umarım ligi de aynı sekılde takar

2-3 tane topa vurmayı bilmeyen malı gün yüzüne çıkarmış 1 maç özetle.
japonu ilk kez bu kadar kötü gördüm, corona delik deşik etti resmen
ndiayeyi çok aradık,
brahimi bizde olsa sadece ilk yarı 3-4 tane sallardık diye düşünüyorum.

Beyefendinin olayı konsantrasyonmuş meğersem
Biz sakatlık geriye götürdü fln dedik ama bugun sezgileri de hamleleri cok ıyıydı
Bizim ligi aşan olaylar bunlar.

Aslına bakarsan ben umutlu değildim donk oyle bir oynuyor ki dedim fernando oynamasa da olur ama
bugun gorduk kı bu abımız odaklanınca ortasahada supurucu oluyor cok guzel
umarım ligi de aynı sekılde takar

Evet de ligde oynamaz bu topu sıkıntı orda zaten.

2-3 tane topa vurmayı bilmeyen malı gün yüzüne çıkarmış 1 maç özetle.
japonu ilk kez bu kadar kötü gördüm, corona delik deşik etti resmen
ndiayeyi çok aradık,
brahimi bizde olsa sadece ilk yarı 3-4 tane sallardık diye düşünüyorum.

göztepe depten sonra en kötü maçıydı

Geri
Üst Alt