- 2 Temmuz 2011
- 138.246
- 59.002
- 5.488
çok fazla gol kaçırdık.pokunu cıkardık bu işin.birilerine patlamamız gerekiyor diye düşünüyorum.ve yavsak bjklilerin de artık susmasını istiyorum.Allah belasını versin bu kargaların
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takıma zerre kızamıyorum
Elde ki takımı tutan sen
Transfer yapmayan sen
Ve takım beklenmedik halde iyi oynatıp yönetimin gözüne sokarcasına baģırıyo FORVET YOK LAN ISTE diyo.
Fatih hocaya üzüldüm.
kimin morali düzelmiş yahu?hahahah.oynana n oyunu gören fenerliler ve bjkliler tırsmıstır bence.ligde bjk ve fener deplasmanında oynayacagımız oyun da böyle olur ve aglatırız büyük ihtimal onları.dahası forvet için sinan bi kazanç olmak üzere.porto rusyada kazanamaz.shalke zerre top oynamadı moskovaya ilkyarıdaPara gitti, moral gitti, rakiplere moral geldi nerden tutsan elinde kalıyor bu maçta.
2 berbat takım 4 er puanda sen 3 puandasın.
Loko da bitti üstelik 2 maçı da alsa Porto 10 yapar.
kimin morali düzelmiş yahu?hahahah.oynana n oyunu gören fenerliler ve bjkliler tırsmıstır bence.ligde bjk ve fener deplasmanında oynayacagımız oyun da böyle olur ve aglatırız büyük ihtimal onları.dahası forvet için sinan bi kazanç olmak üzere.porto rusyada kazanamaz.shalke zerre top oynamadı moskovaya ilkyarıda
moskovayı yabana atmaPorto ve şalkenin kimin olucak.
Fbjk'yi ben rakipten saymıyorum.
moskovayı yabana atma
porto rusyada puan alırsa shalke gibi sürpriz yapmıs olur,lokomotiv iyi takım bana göre,zaman zaman iyi oynuyoİnş süpriz yaparlar.
porto rusyada puan alırsa shalke gibi sürpriz yapmıs olur,lokomotiv iyi takım bana göre,zaman zaman iyi oynuyo
çorba iyidir,shalkeye koyarsak pizza isterim hidoSmolov sakat gol atamıyor onlarda Eder boş topçu.
İşler çok çorba oldu şalkenin ordan 3 puan alması işi bozdu.
İyi oyun kötü skor
Bardağın dolu tarafından bakıp deplasmanlar için umut verici 1 oyun ortaya çıkardık düşüncesindeyim bu önemli birşey bence.
fernandonun performansı beni rahatlattı
lige yuzde 70ını yansıtsın bugun oynadıgı topun sırtıımız yere gelmez
Beyefendinin olayı konsantrasyonmuş meğersemUmutlu musun harbi bundan genelde sen olumsuz olurdun bu sefer ben olayım ts, akhisar maçlarında yoktu sanki sahada, Cl maçında oynaması kolay tabi lige yansıtmıyor ki herif sadece Fernando değil de Fernando tam kayboluyor Mariano'yla birlikte.
Beyefendinin olayı konsantrasyonmuş meğersem
Biz sakatlık geriye götürdü fln dedik ama bugun sezgileri de hamleleri cok ıyıydı
Bizim ligi aşan olaylar bunlar.
Aslına bakarsan ben umutlu değildim donk oyle bir oynuyor ki dedim fernando oynamasa da olur ama
bugun gorduk kı bu abımız odaklanınca ortasahada supurucu oluyor cok guzel
umarım ligi de aynı sekılde takar
2-3 tane topa vurmayı bilmeyen malı gün yüzüne çıkarmış 1 maç özetle.
japonu ilk kez bu kadar kötü gördüm, corona delik deşik etti resmen
ndiayeyi çok aradık,
brahimi bizde olsa sadece ilk yarı 3-4 tane sallardık diye düşünüyorum.