- 13 Şubat 2009
- 26.742
- 24.007
- 3.048
Herifler bize Telles’ten para kazandırmamak için iflas ediyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesela Hulk'u 60 milyona sattilar ya, 45 milyonu filan menajerlik sirketlerine gidiyomus.Porto'nun nasıl 250M borcu olabilir yav. Herifler son 10 senedir merkez bankası gibi para basıyor. 2-3M'a aldıkları topçuları 2 sene sonra elini öpene 10-20 katı fiyatına okutuyorlardı. Hala nasıl 250M borç olabilir? Aklım almıyor.
Ben şu an kasada en az 200M filan vardır diye düşünüyordum.
Bu doğruysa boşa çar kasmışlar bunca sene.Mesela Hulk'u 60 milyona sattilar ya, 45 milyonu filan menajerlik sirketlerine gidiyomus.
bu durumdan faydalanmak isteyen takımlar olacaktır 20ye fln gider gibiTelles'i iyi paraya satmak zorundalar
Aslında bizim için iyi haber olabilir.
Belese dönsün bari. Sol bek problemi cekmeyiz. Zaten dönmek istiyorum bir gün demisti lalebeter olur Telles diye diye ahımız tuttu
Fon tuzaginaMenajer tuzağına düşmüşler gibi...
Ben de okudum ama dogru olmali. Bu adamlar maaslara vergiler dahil tas catlasa 70 milyon veriyordur. Zaten yillardir UCL yapiyorlar, AL kazandilar, stadlari muhtesem vs vs O kadar borc nasil olacak?Bu doğruysa boşa çar kasmışlar bunca sene.![]()
Yanılmışsın yine gerçek hayat fmden farklıPorto'nun nasıl 250M borcu olabilir yav. Herifler son 10 senedir merkez bankası gibi para basıyor. 2-3M'a aldıkları topçuları 2 sene sonra elini öpene 10-20 katı fiyatına okutuyorlardı. Hala nasıl 250M borç olabilir? Aklım almıyor.
Ben şu an kasada en az 200M filan vardır diye düşünüyordum.
porto batıyorsa bizi gömsünler.