Porto'da Ekonomik Kriz, Kulüp İflasın Eşiğinde!

porto batıyorsa bizi gömsünler.

Porto'nun nasıl 250M borcu olabilir yav. Herifler son 10 senedir merkez bankası gibi para basıyor. 2-3M'a aldıkları topçuları 2 sene sonra elini öpene 10-20 katı fiyatına okutuyorlardı. Hala nasıl 250M borç olabilir? Aklım almıyor.
Ben şu an kasada en az 200M filan vardır diye düşünüyordum.

Porto'nun nasıl 250M borcu olabilir yav. Herifler son 10 senedir merkez bankası gibi para basıyor. 2-3M'a aldıkları topçuları 2 sene sonra elini öpene 10-20 katı fiyatına okutuyorlardı. Hala nasıl 250M borç olabilir? Aklım almıyor.
Mesela Hulk'u 60 milyona sattilar ya, 45 milyonu filan menajerlik sirketlerine gidiyomus.

Telles'i iyi paraya satmak zorundalar
Aslında bizim için iyi haber olabilir.

Menajer tuzağına düşmüşler gibi...

Yanılmışsın yine gerçek hayat fmden farklı

@Onur Adıbelli renktaş birde şöyle düşün 10 tane topcu alıyorlar 8 tanesi tutmuyor hiç oynamadan geri satılıyor yada fesh ediliyor 2 tanesi tutuyor onları oynatıyorlar sonra satıyorlar totalde kar zarar tablosu kafa kafaya oluyordur hulk gibi paranın çoğunluğu başka yere gidiyorsa zarar bile olabilir yani

Portekizin problemi su

tv gelirleri düsük
taraftar geliri düsük
Oyunculari 100% sahip degiller (fon)

hoffenheim, leverkusen, schalke da iyi islerken portekizde bu Problem var

Geri
Üst Alt