powerball

Yasin Yıldırım

#13 Alex Morgan
Ulubatlı Souness
Süper Loto'nun ABD'deki karşılığıymış. Bugünkü çekilişte şanslı kişi olursa (hem de ne şanslı) 1,3 m $ yani 3,9 milyar TL kazanacakmış. Bu parayla bir orta büyüklükte bir ada alınabilir, bir NBA takımının hisselerinin çoğunluğuna sahip olunabilirmiş. Bu parayla Türkiye'nin en zengin ilk 30 kişisinden biri olmanıza kesin gözüyle bakılıyormuş.

Oyunun kuralında, ilk 5 rakam 1-69 sayıları arasında son rakam ise 1-26 arasında. Hepsini bilen milyarder oluyor.
İnternet üzerinden oynama şansımız var mı acaba ? Yada ABD'de yaşayan bir renktaşımız varsa numaraları söyleyeyim de tutarsa paraları kırpışırız :)

Süper Loto'nun ABD'deki karşılığıymış. Bugünkü çekilişte şanslı kişi olursa (hem de ne şanslı) 1,3 m $ yani 3,9 milyar TL kazanacakmış. Bu parayla bir orta büyüklükte bir ada alınabilir, bir NBA takımının hisselerinin çoğunluğuna sahip olunabilirmiş. Bu parayla Türkiye'nin en zengin ilk 30 kişisinden biri olmanıza kesin gözüyle bakılıyormuş.

Oyunun kuralında, ilk 5 rakam 1-69 sayıları arasında son rakam ise 1-26 arasında. Hepsini bilen milyarder oluyor.
İnternet üzerinden oynama şansımız var mı acaba ? Yada ABD'de yaşayan bir renktaşımız varsa numaraları söyleyeyim de tutarsa paraları kırpışırız :)

Yalnız bizdeki gibi değil. cash olarak istersen yaklaşık %55 vergi kesintisi yaptıktan sonra veriyorlar yok kesinti olmadan almak istiyorum diyorsan 25 sene içine vadelere bölüyorlar,25 sene içinde paranın tamamını alabiliyorsun.

4 milyarlik lotomu olurmus ya biz 4 milyon tuttursak kafayi yeriz 4 milyar tutturan adamin halini dusunemiyorum ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4 milyarlik lotomu olurmus ya biz 4 milyon tuttursak kafayi yeriz 4 milyar tutturan adamin halini dusunemiyorum ������

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yabancılarda oynayabiliyor. istersen internet üzerinden oynayabilirsin.

Nerden oynanıyor bende oynayacağım. İlk iş takıma kanat ve forvet olacak.

Kazanırsam forumun istediği bir forveti alırım söz

?Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

Emin misiniz powerball sitesinde hayır diyor.

CAN I BUY POWERBALL TICKETS THROUGH THE INTERNET?

No. Start with that answer and then slowly back into "sometimes". Gambling is illegal in the United States. A State has the right to gamble or create a lottery ONLY within its borders. When a game or information about a game cross a state line, or the national border, then it falls into federal jurisdiction. So, some lotteries do sell TO THEIR RESIDENTS through the Internet but not across their state line. Powerball tickets can only legally be purchased at a state lottery sales terminal in the lottery jurisdictions that sells the Powerball game. A lottery can also legally sell tickets on the Internet, but only to persons within its own state. No one can sell lottery tickets by mail or over the Internet across state lines or the U.S. national border. No one except the lottery or their licensed retailers can sell a lottery ticket. No one. Not even us. No one. No, not even that web site. Or that one. You really don't need to send me questions about a specific site. None of them can legally sell lottery tickets across a state border or the U.S. border. No.

Law prevent the SALE (exchange of consideration) of any interest in the outcome of a gambling event. If you are not buying from a licensed retailer in teh state or from the state lottery site (within the borders of that state), then you should not expect to be able to collect your prize. There are no regulations of websites that claim to sell tickets or to sell you a "service" to buy and hold tickets for you. Many lotteries believe that they would violated state and federal laws is they paid on those tickets purchased (if actually purchased) by an unlicensed reseller.

You can legally travel to another state, buy a ticket, and bring it back to your home state (at least I believe that no state now has a law forbidding the possession of a lottery).

CAN I PLAY POWERBALL FROM OUTSIDE THE STATE OR THE U.S.?

No. Repeat as necessary. If that changes, we will say "yes" here and tell you how

?Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

Böbrek.avi olmayan yasal güvenebileceğimiz bir site var midur ?

Yalniz eyalete gore degisiyormus vergi olayi sanirim. Yari yariya gitee bile 600milyon dolar civari bir para yapiyor.
Bana ciksa 300milyon dolari ile kulubun borclarini kapatirim tabiki profesyonel yonetim sartiyla ve geri odenmesi sartiyla faizsiz 100 sene vade falan koyardim ki baskanlik yapacaklar bir anda denize dustuklerini sanmasin.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalniz eyalete gore degisiyormus vergi olayi sanirim. Yari yariya gitee bile 600milyon dolar civari bir para yapiyor.
Bana ciksa 300milyon dolari ile kulubun borclarini kapatirim tabiki profesyonel yonetim sartiyla ve geri odenmesi sartiyla faizsiz 100 sene vade falan koyardim ki baskanlik yapacaklar bir anda denize dustuklerini sanmasin.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne geri ödemesi ya hibe etsene bi yıldırım demirören kadar bile olamadın yazıg gerçekten hayal kırıklığııııı xd

Vay anasını 1,5 milyar $'ı Kaliforniya'dan "1" kişi kazanmış..

Dün de devretseydi haftaya bir yolunu bulup kesin oynardım.

Geri
Üst Alt