poyraz Karayel

Güzel güzel bi ara denk geldim sonra takip etmeye baslamışım. Uzun süre sonra izlediğim türk dizisi

izlemedim ama yorumlar iyi gibi.

bugün var mesela ama sen 1. bölümden basla bi. :D ben 4'ten sonra başladım sonra 1'i izledim hala 2 ve 3. bölümlere bakmadım. :D yakaladım bi köşesinden devam ediyorum :D

'sen sende olduğun sürece aşık değilsin. hadi şimdi aşık ol, öyle gel. seni banlıyorum az' replikleri aklımda

bugün var mesela ama sen 1. bölümden basla bi. :D ben 4'ten sonra başladım sonra 1'i izledim hala 2 ve 3. bölümlere bakmadım. :D yakaladım bi köşesinden devam ediyorum :D

Gidebilsek eve adam gibi saatlerde izleyeceğim de ancak net'ten izlerim. Biriksin bari biraz bozdurur bozdurur izleriz şu yoğunluktan kurtulunca. :D

The Knick, ve The Flash'i de izliyordum onlar da yarım kaldı. İzlemediysen tavsiye ederim. :)

Gidebilsek eve adam gibi saatlerde izleyeceğim de ancak net'ten izlerim. Biriksin bari biraz bozdurur bozdurur izleriz şu yoğunluktan kurtulunca. :D

The Knick, ve The Flash'i de izliyordum onlar da yarım kaldı. İzlemediysen tavsiye ederim. :)

the flash biraz supernatural biraz orumcek adam karışımı olmus gibi yav. :D her iki duyguyu da kaptım tanıtımında :D

Ne saçma diziler izliyorsunuz lan

tamam dün biraz kötüydü ama saçma diyemessin
insanların inançlarına saygıklı olmayı öğren

dünkü bölüm efsaneydiiiiiiiiii.

+ne görüyorsun?
-çöp kutusu.
-şimdi ne görüyorsun?

------

-ben bi çocukluk geçirmedim, çocukluğum bana geçirdi...

------

-öyle adamlar biliyorum ki zülfikar, hem vurursun hem de oturup başında ağlarsın...

şaka maka dizi izliyorum ya la :D

Geri
Üst Alt