GSC Portal Prandelli: ''4.yıldıza kadar bir yere gitmem''

adam harbiden 1 hafta daha kalsa 4. yıldızı takacak inanın. arsenal,dortmund,başakşehir 4 ledi bizi. bir tane daha maç lazım prandelliye 4.yıldızı bize takması için

Maşallah 4 yiye yiye her tarafımız yıldız doldu taştı.Fazlası bünyede derin hasarlar bırakıyormuş.Sen ufak ufak yol al başka bişey isteyen yok senden.

4 yıldızı bize takıyorlar zaten hem içerde hem dışarda üstelik nazar boncuklu !!!

Adam kendini kovdurmak icin her türlü çabaya sarfetti. Tek derdi tazminat. Tazminatımı almadan gitmem diyor kapalı parantezlerde.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adam kendini kovdurmak icin her türlü çabaya sarfetti. Tek derdi tazminat. Tazminatımı almadan gitmem diyor kapalı parantezlerde.

Aysal'ın açıklamalarına göre sözleşmesinde herhangi bir tazminat maddesi yer almıyormuş...

Bu arada 4. Yıldızı alana kadar bekleyeceksek işimiz var... Hangi taraf daha çabuk ölür onu bilemedim şimdi... :(

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aysal'ın açıklamalarına göre sözleşmesinde herhangi bir tazminat maddesi yer almıyormuş...

Bu arada 4. Yıldızı alana kadar bekleyeceksek işimiz var... Hangi taraf daha çabuk ölür onu bilemedim şimdi... :(

Aysal'ın hicbir sözüne inanmıyorum. Kulübü bu noktalara getiren bizzat kendisi zaten. Dünkü 4-0'lık maglubiyetin bas mimarıda Aysal&Kıraç ikilisidir.

Hoca hatali hocayi gondermekle sorunun cozulecegini dusunen var mi

bu 4. yildizin olayi fener'den önce alacaksin o yildizi pradelli. fener gu sezon sampiyon olursa senin o 4. yildizin askin bi ise yaramaz

Geri
Üst Alt