GSC Portal Prandelli: ''4.yıldıza kadar bir yere gitmem''

Demişsin işte Fener Avrupa'da ilerlemişti diye.Fener o sene Avrupa'da 18 maç yaptı.Avrupa gidişlerinde ve dönüşlerinden sıkıntı yaşıyorlardı aynı bizim gibi o sezon.Eğer Avrupa'dan men almış olsalardı o sene Fener şampiyon olurdu tıpkı geçen sene olduğu gibi,Terim falan da kurtaramazdı.

Son yıllarda hem Avrupa'da ilerleyip hem de ligde şampiyon olan takımlara 2 örnek var.

Biri Lucescu'lu 2001-2002 sezonunda Avrupa'da Fener'den 8 maç fazla oynamamıza rağmen 3 puan farkla şampiyon olan biz.Diğeri de Daum'lu Fener.Onlar da bizim Avrupa'da olmadığımız 2004-2005 sezonunda Avrupa'da bizden 8 maç fazla oynayıp şampiyon olmuşlardı.

Bir de 1999-2000 arası 3 sezonda hem Avrupa'da hem ligde götürdüğümüz sezonlar var ama onda da kadromuz aşırı güçlüydü ve Fener rezildi hatta Beşiktaş 2. oluyordu o sezonlarda.1998-1999 ve 1997-1998'de erken elenmiştik zaten.

2 değil 3 yine lucescu bejeke uefada çeyrek final yaptılar 100.yıl

fener avrupadan men alsa 10 puan fazla toplayıp bizi geçicekti yani kolaydı o kadar tamamiyle hocayla alakalı bir durum bu kaliteli hocan varsa götürürsün 2 kulvarıda demek istemiyorum ama illa söyleticeksiniz avrupadaki takımlar eşşekmi affedersiniz onlar hem ligi hem cl'yi götürüyor

2 değil 3 yine lucescu bejeke uefada çeyrek final yaptılar 100.yıl

fener avrupadan men alsa 10 puan fazla toplayıp bizi geçicekti yani kolaydı o kadar tamamiyle hocayla alakalı bir durum bu kaliteli hocan varsa götürürsün 2 kulvarıda demek istemiyorum ama illa söyleticeksiniz avrupadaki takımlar eşşekmi affedersiniz onlar hem ligi hem cl'yi götürüyor

3 değil 2.Bjk'li Lucescu Avrupa'da sadece 4 maç fazla oynamış bizden.Pek önemli bir fark değil bana göre.

Bizde kaliteli bir hoca yok,olacak gibi durmuyor.Ayrıca Avrupa'da yabancı sınırı yok ve geniş kadrolar var.

3 değil 2.Bjk'li Lucescu Avrupa'da sadece 4 maç fazla oynamış bizden.Pek önemli bir fark değil bana göre.

Bizde kaliteli bir hoca yok.Ayrıca Avrupa'da yabancı sınırı yok ve geniş kadrolar var.

bizde avrupadaydık çünkü fener diyede bir takım vardı o sezon hatırlatmak zorundayım onlar neyapıyordu acaba beşiktaşın topladığı puanada bak bir ayrıca galatasaray avrupada olmasa geçermiydi şüpheli yani onun için 3

Allahım ne günlere kaldık şampiyon olmak için clden elenmek isteyen var o zaman her sene şike yapalım nasıl olsa ligde ceza almayız

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bizde avrupadaydık çünkü fener diyede bir takım vardı o sezon hatırlatmak zorundayım onlar neyapıyordu acaba beşiktaşın topladığı puanada bak bir ayrıca galatasaray avrupada olmasa geçermiydi şüpheli yani onun için 3

Fener o sene 6-0'ın sarhoşluğuyla 6. bitirdi sezonu.Yarışta bile yoktular.

Fener o sene 6-0'ın sarhoşluğuyla 6. bitirdi sezonu.Yarışta bile yoktular.

ya ne alakası var elma armut muabbeti yapıyorsun şuan

uydurma varsayımlar üzerinden konuşmalar yapılması gerçekten enteresan 3 büyüklerden hem avrupaya gitmeyip hem başarısız olan takımların listesini çıkarayım bende o zaman şampiyonlar liginde fazladan oynayacağımız 2 maçmı ki en fazla o kadar ilerleriz o mu bizi şampiyonlukdan edicek şimdi..

artık cevap vermiyicem varsayımlarla desteksiz sallama yorumlar yapıyorsun bak dalgana diyorum

edit: arkadaş hala ligde şampiyonluk için avrupaya gitmemek gerektiğini söylüyor bunun altını hiçbir şekilde dolduramıyor şampiyonluğun belirlenmesinde ki tek neden oynanan maç sayısı değil buna bağlanamaz bu olay gerçekten hayretler içerisindeyim yılların yalanını savunuyor adam hala..

Son düzenleme:
ya ne alakası var elma armut muabbeti yapıyorsun şuan

uydurma varsayımlar üzerinden konuşmalar yapılması gerçekten enteresan 3 büyüklerden hem avrupaya gitmeyip hem başarısız olan takımların listesini çıkarayım bende o zaman şampiyonlar liginde fazladan oynayacağımız 2 maçmı ki en fazla o kadar ilerleriz o mu bizi şampiyonlukdan edicek şimdi

Feneri sen kattın işin içine.Ben de yarışta olmayacak kadar kötüydüler dedim.Ayrıca hem lig hem Avrupa götürülemez diye bir şey de demedim.Alternatifli bir kadro olursa ikisi de götürülür ama şu anda o kadro bizde yok onu anlatmaya çalışıyorum.

2 maç deyip geçme 2 maç demek o maçlardan önceki ve sonraki 4 lig maçında puan kaybı ihtimalinin 2 kat artması demek.Ki UEFA'ya kalırsak iyi bir kurayla en az çeyrek final yaparız bana göre.2 maç 4-6 maç da olabilir yani.

Bence bu adamin gelecegi Fener ve Dortmund macina bagli.

böyle konuş canımızı ye.bu adam bu işi başarabilir.hem şampiyonlar liginde hem ligde oynuyoruz birde işin içine eyyamcı fedarasyon girdi mi mucadele edecek kulvar çok.adamlara 87 de penaltı çalıp 3 puan veriyorlar.bende şl den bu sene elenmemizi istiyorum.şampiyonlar liginde o da mucize olursa en fazla ilerleyebilecegimiz 2.turdur.o da mucize yani.ama ligi alırsak 4.yıldızın getirecegi maddi manevi güçle klüp toparlanabilir.bu sene bu yıldız çok önemli.4.yıldızlı formaya ve ürünlere akın olacaktır ayrıca şampiyon olarak çok büyük para alacagız.

CL de 2. tura 'Hayır denmez; maddi getiri, prestij vs...Ama Avrupa Ligi bence de şart değil, büyük lig kulüplerinin çoğu da sallamıyor zaten...

yine kendimizi dev aynasinda görmeye baslamisiz..chelsa,atletico'nun deger verdigi kupaya bizim taraftarlar tenezzül etmiyor..

★☆★

Ayvayı yedik o zaman

İçimden bir his diyor ki; bu adam için 2 ay sonra çok farklı şeyler konuşulacak.

Bir avrupa ligi şampiyonluğu, maddi olarak değil ama moral olarak 5 sene götürür bizim ülkeyi. O yüzden önemli.

Bir avrupa ligi şampiyonluğu, maddi olarak değil ama moral olarak 5 sene götürür bizim ülkeyi. O yüzden önemli.

Temenni tarafı tamam da...Anderlecht in 22- ortalamalı 'Bebe' lerine karşı aciz kalan, Balıkesir gibi son yılların en zayıf kadrosuna karşı organize atak geliştiremeyen takımın, onca maç oynayıp kupa getirebileceğine ciddi bir ihtimal olarak inanmak aşırı iyimserlik oluyor...2000 UEFA zaferinde, daha CL grubundaki son maç Milan' ı altımıza aldığımızda, Avrupa da ciddi otoriteler finalin adını 'Arsenal - Galatasaray' olarak koymuşlardı...''Avrupa nın en iyi hücum pres yapan takımı'' ünvanı da aynı kişiler tarafından verilmişti...Bu kadro yapısıyla yapılamaz o iş...

Gideceksin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt