GSC Portal Prandelli: "Aysal ile geldim..."

Hakan Ergün

10 Numara!
040920141044532634659_2.jpg

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Başkan Ünal Aysal’ın 25 Ekim’deki kongrede aday olmama kararını değerlendirdi.

Detaylar GSC Portal'da...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yarından itibaren yükselişe geçip seçim dönemini kazasız belasız atlatmalıyız.

Seninde arkana teneke bağlayıp yollarlar sayın hocam malesef biz iyiyi ve doğruyu haketmiyoruz

sivas macinda puan kaybederse (ki büyük ihitmal kaybedecektir) gidisi kesinlesecektir

Takimi ve senin gelecegini sabote edenleri oynatma hocaaa.

Skorlar iyi de olsa kötü de olsa 25 ekim sonrası yollar ayrılacak sanirim.

-Tapatalk-

Bu sene de güme gitti desenize. Yeni yönetim ve buyuk ihtimal yeni hoca, takim etkilenecektir yani.

Bana göre saçma olan 4-3-1-2 ile çıkacaksan bile oyuncuları değiştir artık yoksa puan kaybetmeye devam edeceğiz

Hoca sende şu takımı düzgün bir oyun planıyla ve hakeden oyuncularla oynat artık. :(

Şu bir gerçek Galatasaray'ın ön yüzünde her zaman futbol ve futboldaki başarı vardır. Bu yoksa eğer yönetim de gider Başkan destek de bulamaz yani her şey olur.

Divan Kurulu'nun ve üyelerin Başkan'a olan desteklerini çekmelerinde ki önemli bir sebepte futbolda yaşanan başarısızlık olduğu aşikar.

Eğer sezona bomba gibi girip üç lig maçını da kazansaydık, Anderleht'i yenseydik ve Süper Kupa'yı da alsaydık bence şu yaşananların bir çoğu belki de yaşanmayacak, Ünal Aysal'a bu kadar muhalefet edilmeyecekti. Zira bu saydıklarım çok zor şeyler de değil aksine hepimizin olmasını beklediği şeylerdi, yani bir mucize beklemiyorduk.

Ben bu yüzden bu olanlardan bir nebze de Prandelli'yi sorumlu tutuyorum. Söz verdiği Başkanı'na sözünü tutamamıştır, yaptığı alelade saçma salak işlerle kulübün bu noktaya gelmesinde benim nezdimde şüphesiz parmağı vardır. Belki de baş aktör olarak bile nitelendirilebilir.

hikmet hoca gs sampiyon

Prandelli de Aysal'la birlikte ayrılacaktır.Teknik direktörlüğü tartışılır ama çok karakterli adam.Yine de pek hatalı bulmuyorum Türk futbolcuları tanımıyor sonuçta.

Geri
Üst Alt