GSC Haber Prandelli: "Böyle olacağını düşünememiştim"

Asıl hedef ne peki. Yabancı sınırı olan bir ülkede mili takım yerlerde sürünürken ne yapacağız biz. Bu kural kalmadıkça sahada Yekta veysel burak oynuyorken avrupada ne başarı bekliyorsunuz.
Ligi alalım tabii bu sistem değişene kadar Avrupayı unutun.

Hedefi super lig olan Galatasary istemiyoruz. Yemisim 4.yildizi sen avrupa da esip gurlemedigin surece.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baskan canli yayinda Avrupada basarili olmamiz mucize derse ( bence hakli) bununda o dala tutunup hedef superlig demesi cok dogal.
Anlasilan bu yilki strateji tamamen su sacma 4.yıldız icin planlanmıs ki hocaya da önceligin bu oldugu vurgulanmis olabilir.
Hocanin ilk geldiginde transfer olsada olur olmasa da olur tavri küçük hedefler uzerine getirildiginin bir gostergesiydi. Ancak hoca superligde de avrupadakinden farkli bir performans gostermiyor. Avrupa icin yetersiz olan bu oyunla ligde basarili olacagini saniyorsa agir yanılgıya düsmüs demektir. Hedef super lig demek sadece zaman kazanmaya calismaktir.

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

biz italyanlarla bu duruma düşecegimizi düşünmüştük ama kaçan başkanımız düşünememişti.

Kadroyu gorunce 5 yeriz diye dusunmustum ne yalan soliyim.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

milli takıma izlanda 3 çekti yarısı galatasaraydı o takımın...

bugün de 4 çektiler, neyin hesabındasınız? Türk futbolcular ölü, Yabancılarda yaralı.

Bula bula Nasrettin Hoca'yı bulmuşuz biz. Adama bak ya resmen göle maya çalmış ya tutarsa demiş. Sonra da bunu düşünemedim diyor. Vay arkadaş ya. Vah Galatasarayım ya, kimlerin eline kalmışsın sen de haberimiz yokmuş. Sana inandığım, güvendiğim her ana lanet olsun, başka da bir şey söylemiyorum.

neyini düşünemedin? bu sistem ve kadro Sivas'a dahi yenilecekti atıf kaleci ile karşı karşıya kaçırmasa. sen üstüne Arsenal'e karşı bu kadro ile çıktın. ne bekliyordun ki?

sen daha hangi sistemin nasıl oynanacağını bilmiyorsun gelmiş Galatasaray'da td'lik yaptıyorsun. Bu sistem bize uymuyor, onu geçtim bu sistem ile oynayacaksan 3 stoper ile oynarsın. On libero oyuncunu alıp 3 stoperin ortasına koymazsın

Pfff

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Senin görevin zaten düşünmek be utanmaz herif.

Biz düşünmüştük ama.Defalarca yazdık uyardık.Sivaslı vasat forvet utaka bile bu savunmayı 4 kere çok rahat aştı yeneteksiz oldugu için atamadı.Welbeck yakaladımı böyle affetmez işte.Be adam çok agır konusacam ama 5 yasında cocuk bunun böyle olacagını anlar.Sen hangi akla hizmet aynı sistemle arsenala karsıda çıkarsın adama hadi lan derler.Sneijder mesutu kovalıyor melo stoperde welbecki.Hay senin kuracagın sistemede oyuncu tercihlerınede.Şu veysel öküzü üvey oglun heralde.Yani yanlısların saymakla bitmez.Olcanla tarık nasıl oynamaz.Sinirden kumandayı kırdım macta.Bu adam derhal yollanmalı.

Baskan canli yayinda Avrupada basarili olmamiz mucize derse ( bence hakli) bununda o dala tutunup hedef superlig demesi cok dogal.
Anlasilan bu yilki strateji tamamen su sacma 4.yıldız icin planlanmıs ki hocaya da önceligin bu oldugu vurgulanmis olabilir.
Hocanin ilk geldiginde transfer olsada olur olmasa da olur tavri küçük hedefler uzerine getirildiginin bir gostergesiydi. Ancak hoca superligde de avrupadakinden farkli bir performans gostermiyor. Avrupa icin yetersiz olan bu oyunla ligde basarili olacagini saniyorsa agir yanılgıya düsmüs demektir. Hedef super lig demek sadece zaman kazanmaya calismaktir.

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Uefayı alan ve dünya sıralamasında 1ci olan Galatasaray takımında kac tane yabancın vardı? 3-4?!
Ardaları satarsan, hakan calhanoğularına parayı kıyamıyorsan ve saire ve gidip salih dursunları alırsan tabiki mucize olur.
Ünal aysal türk oyuncuları küçük gören açıklamaları vardı hep . Tamam messiler değiler ama avrupada kafa kafaya oynaya bilecek kaliteleri var.
Yeterki doğru isimler olsun, ya tutarsa değil. Sneijdere 7 veriyorsan, hakana 10 vereceksin başarı istiyorsan veya hedefliyorsan ciddi anlamda.
Gerisi fasa fiso, kandırmaca . Yabancı kuralarını savunmuyorum bu arada . Hata nefret ediyorum bu tür insan ayrımından.

Uefayı alan ve dünya sıralamasında 1ci olan Galatasaray takımında kac tane yabancın vardı? 3-4?!
Ardaları satarsan, hakan calhanoğularına parayı kıyamıyorsan ve saire ve gidip salih dursunları alırsan tabiki mucize olur.
Ünal aysal türk oyuncuları küçük gören açıklamaları vardı hep . Tamam messiler değiler ama avrupada kafa kafaya oynaya bilecek kaliteleri var.
Yeterki doğru isimler olsun, ya tutarsa değil. Sneijdere 7 veriyorsan, hakana 10 vereceksin başarı istiyorsan veya hedefliyorsan ciddi anlamda.
Gerisi fasa fiso, kandırmaca . Yabancı kuralarını savunmuyorum bu arada . Hata nefret ediyorum bu tür insan ayrımından.

Bir senede 3 tane Hakan Ç alacak kadar para harcadi. Bir tek Hakani alsa yeterdi. Tüpçü kadar yönetimde suçlu. Emre Can bile alinabilirdi belki. Senede sadece 1 transfer olsun ama böyle olsun. Aysal 38 tane oyuncu oldugu için övünüyor. Halbuki onun rezil transfer politikasini gösterir bu. Hala takim Sivas, gençler seviyesinde. Senede en az 100 milyon euro gideri var.

Bir senede 3 tane Hakan Ç alacak kadar para harcadi. Bir tek Hakani alsa yeterdi. Tüpçü kadar yönetimde suçlu. Emre Can bile alinabilirdi belki. Senede sadece 1 transfer olsun ama böyle olsun. Aysal 38 tane oyuncu oldugu için övünüyor. Halbuki onun rezil transfer politikasini gösterir bu. Hala takim Sivas, gençler seviyesinde. Senede en az 100 milyon euro gideri var.

Ne desek boş ya. Ben sinirlenmiyorum bile artık, burda başkana hayran dolu temiz kalpli renktaşlarımızı üzmek içinde pek yorumda yapmamaya özen göstermeye çalışıyorum.
Gittiği gün ben kutlamamı tek başıma yapacağımda ama gelen gideni aratır meselesi unutmayarak sesiz sedasız yaparım :D

Ne desek boş ya. Ben sinirlenmiyorum bile artık, burda başkana hayran dolu temiz kalpli renktaşlarımızı üzmek içinde pek yorumda yapmamaya özen göstermeye çalışıyorum.
Gittiği gün ben kutlamamı tek başıma yapacağımda ama gelen gideni aratır meselesi unutmayarak sesiz sedasız yaparım :D

Baskanin transfer politikasi benim hatirladigim en kötüsü. Yani yaptigi iyi transferler var ama Aysal varlik içinde kötü futbolcular aldi fahis fiyatlara.

Yeni gelen baskan kim olur, nasil transfer yapar görecez ama oyuncularin 2017-18'lere kadar fahis kontratlari devam ediyor. Aysal masraflari ödenemeyecek seviyelere çikardi. Sadece Selçuk&Burak GS'den 5 senede primlerle filan €40 milyon alacaklar.

Millet Yalman gelince küçülecegiz diyor ama Aysal kalsada küçülmekten baska çare yok. Gelirler yetismiyor.

Baskanin transfer politikasi benim hatirladigim en kötüsü. Yani yaptigi iyi transferler var ama Aysal varlik içinde kötü futbolcular aldi fahis fiyatlara.

Yeni gelen baskan kim olur, nasil transfer yapar görecez ama oyuncularin 2017-18'lere kadar fahis kontratlari devam ediyor. Aysal masraflari ödenemeyecek seviyelere çikardi. Sadece Selçuk&Burak GS'den 5 senede primlerle filan €40 milyon alacaklar.

Millet Yalman gelince küçülecegiz diyor ama Aysal kalsada küçülmekten baska çare yok. Gelirler yetismiyor.

Hani kadro muhendisliği terim kötü yapmışdı ya ki hataları olmuşdur az çok yani. Ama selçuk ve burakıda sen uzatırsan böyle o zaman demek ki muhendisliğini beğenmişin.
Bu iki futbolcunun milatları dolmuş ola bilir , niye zam yaparak bir kötü oynadıkları seneden sonra uzatıyorsun? Sözleşmelerimi bitiyordu bu sene? Niye?
Daha çok niyeler varda bunları ne burdakiler cevap bula bilir bence nede yönetim cevabını biliyordur herhalde. 20 milyon harcamışın devre arası. 10 daha kat, avrupadan taş gibi 3 tane yerli alırdın. Ardaya satmayacakdın zamanında. Şimdiki iyi dediğimiz yabancıları ekle ve sabır göster az. Taş gibi takım olurduk bir zaman içinde.

Hani kadro muhendisliği terim kötü yapmışdı ya ki hataları olmuşdur az çok yani. Ama selçuk ve burakıda sen uzatırsan böyle o zaman demek ki muhendisliğini beğenmişin.
Bu iki futbolcunun milatları dolmuş ola bilir , niye zam yaparak bir kötü oynadıkları seneden sonra uzatıyorsun? Sözleşmelerimi bitiyordu bu sene? Niye?
Daha çok niyeler varda bunları ne burdakiler cevap bula bilir bence nede yönetim cevabını biliyordur herhalde. 20 milyon harcamışın devre arası. 10 daha kat, avrupadan taş gibi 3 tane yerli alırdın. Ardaya satmayacakdın zamanında. Şimdiki iyi dediğimiz yabancıları ekle ve sabır göster az. Taş gibi takım olurduk bir zaman içinde.

Simdi ben Terimden sonraki dönem için Baskani elestirdim. Eger Terim dönemine gidersek onunda fahis transfer hatalari var. Tek tek saymaya gerek yok. Avrupadan tas gibi yerlileri aramaya devam etmeliyiz. fiyati 10-15 olsun. Neyse verip alacaksin. 10 tane çöp oyuncu almaktan gene ucuza gelir.

Arda Atletico isteyince gitti. kim gitmek istemezki? Arda konusunda yapacak bir sey oldugunu zannetmiyorum. Zaten Arda kalsa bugün oldugu gibi olmazdi. Bizde oyuncular kendini gelistiremiyor. O ortami kurmak lazim. Gençlere sans verilmezse kendini gelistiremez. yedek oyuncu olarak görür kendini. Terim, Mancini, Prandelli gibi garantici Italyanlar gençlere firsat vermez.

Geri
Üst Alt