Prandelli: "Bu kadro yeter ama iki transferle şampiyon oluruz"

Melih Akan

Berlin Panteri

25650314.jpg

Süper Kupa finali öncesinde Galatasaray Takımına başarı dilemek ve güvenini dile getirmek adına Florya Metin Oktay Tesislerine giden Başkan Ünal Aysal, Teknik Direktör Cesare Prandelli ile de özel bir görüşmeye imza attı.

Detaylar GSC Portal'da...

Dogru demis eger boyle demisse katiliyorum . Copleri yolla Mevlut ve bir Turk stoper al isi bitir .

İki transferin icinde eminim gene santrafor yoktur. Santrafor bize haram arkadas.

Prandelli sadece istatistik üzerinden gidiyor. Burak'ı tanıyınca, santrafor aldırtmadığı icin cok pisman olacak.

Banko şampiyonuz gibi saçma demeçler vereceğini sanmam, transfer ile şampiyonluk belirlenmeyeceğini normal düzeyde zekası olan bilir.

Zaten gevşek davranmak için yer arayan yönetime verilebilecek en güzel koz olmuş bu eğer doğruysa. Prandelli böyle dediyse transfer yapmayı geçtim, eldekileri de göndermezler.

Yalan haber . Prandelli hiçbir zaman banko şampiyon oluruz gibi cümleler kurmaz .

adam haklı da açıkcası (şampiyonluk da önemli ama) benim gerçek hayalim şl de yarı final oynamak. gerisi alışkanlık zaten aşağı yukarı.

bir de önemli şey: şu şikebahçenin ağzını yüzünü elini ayağını.... hatta bu en önemlisi gibi bişey

Forvete bari Samed Yeşil'i alalım. Trabzon getirdi ama bitiremedi transferi.

oturup biri yazmış, banko şampiyonuz ne lan ?

ligde şampiyonluğa ulaşacak bir takım vs. der

Haber Ali Naci'nin haberi.Ali Naci güvenilir oldugundan actım baslıgı.Baska biri bunu dese önemsemezdim ama muhtemelen dogru bu haber.

biz bu kadroyla 2 sene şampiyon olduk oyuncular yeniden oynarsa neden şampiyon olmayalım.

Sonra gelip burda bazilari Prandelli iyi hoca diye getirildi falan diyor, hayir iyi mi kötü mü suan bilmiyorum ama Prandelli cok transfer istemiyor diye getirildi, para harcamiyacak Mancini gibi diye getirildi.

biz bu kadroyla 2 sene şampiyon olduk oyuncular yeniden oynarsa neden şampiyon olmayalım.

Galatasaray bu kadro ile sampiyon falan olmadi, 1. sampiyonlukda Elmander, Ujfalusi, Baros ve iyi oynayan bir Eboue. Simdi sadece Melo ve Sneijder var. Defansda güven yok, forvet desen yok. Bu sene bu fark da var, Besiktas ve Fenerbahce gayet iyi hazirlandi bu sezona, hele Besiktas süpriz yapabilir.

Mancini çok dogru konusuodu sahada dökülüodu prandellide ters konusuyor insallah sahada iyi olur

Takım lig için bile yeterli degilken clyi demiyorum bile ayrıca drogbamızda yok cl için buyuk kayıp

Geri
Üst Alt