Prandelli: "Bu kadro yeter ama iki transferle şampiyon oluruz"

doğru söylemiş. Bu kadro şampiyonluğa ulaşabilir, 1-2 transfer ile çok daha iyi olur. Burada yorum yapan futbol profesörleri futbolun bir takım oyunu olduğunu unutuyor. Kişiler bazında eleştiri yapıp takımı yerden yere vuruyor. sen istersen bütün yıldızları topla başında düzgün bir hoca yoksa bir şey yapamaz o takım. Özellikle atletico maçındaki oyunumuz gelecek hakkında olumlu mesajlar verdi bana prandelli hakkında. ben kendisine güveniyorum şahsen

Bu kadronun nesi yeter yahu resmen çöp Prandelli eğer bu kadroyu şampiyon yaparsa dahidir

Gerçi tüpçü salağı yüzünden yönetimide suçlayamıyorum sonuçta 5 yabancı kuralı var

Bencede şampiyonluğa yeter bu kadro neden yetmesin? Geçen sene takımda kanat yoktu şimdi en bol mevkimiz oldu, drogba zaten son 6 ay yoktu. Takım sürekli kaos içindeydi hem medya hem rakipler hem taraftar sürekli takıma yüklendi buna rağmen beşiktaşı geçtik. Demba dışında adam almadılar ferdi ve hugo gitti fener desen kötü sonuçta kaosa girecek durumda diego sistemi bozabilir diğer takımları zaten saymıyorum bir forvetle banko şampiyonuz lafı sonuna kadar doğru

doğru demiş ne bekliyodunuz

burak adam gibi santrafora dönüşürseki sanmıyorum şampiyon olur

fbden cacık olmaz bakmayın onlara

Orhan aklı cihanlı kadromuz sampıyon olduysa hem de fener tarihinin en iyi kadrosuna karsı bu kadro haylı haylı olabilir.

Dogru soylemis.

Orhan aklı cihanlı kadromuz sampıyon olduysa hem de fener tarihinin en iyi kadrosuna karsı bu kadro haylı haylı olabilir.

Dogru soylemis.

Boyle bir mantik olamaz.

Evet olma ihtimali var futbol bu ama oldukca dusuk bir ihtimal. Ayrica o donemki lig kalitesi ile su donem cok farkli.

$

Prandelli'ye güvenmemiz ve futbolcuların da üzerlerine düşeni yapması gerekiyor.

Transfer olarak alternatif bir Türk bek oyuncu yada eboue'nin konuşulup takıma tekrar monte edilmesi ( bence laubali olmayan ve fizik olarak hazır bir eboue türkiye'nin en iyi sağ bekidir) Chedjou gönderilebiliyorsa stoper transferi gönderilemiyorsa da yedek kalmayı sorun etmeyecek bir iç forvet yada pivot almalıyız.

stoper+forvet şart hocam.Beke lüzum yok,ön liberoya meloya iyi bir alternatife ihtiyacımız olduğunu düşünen bir tek benmiyim

bu da türkiye yi kücümsüyor demek. Cekecegimiz var. Adama derler türkiye de teknik adam kim olursa olsun Galatasaray hersene ya 1 ,2 bilemedin 3üncü olur bazi istisnalar disinda. Bekleyip görecegiz.

Boyle bir mantik olamaz.

Evet olma ihtimali var futbol bu ama oldukca dusuk bir ihtimal. Ayrica o donemki lig kalitesi ile su donem cok farkli.

$

Suan fenerden daha iyi bir kadromuz var bence. Niye dusuk bir ihtimal anamadım. gecen sene kanat oyuncun yoktu bu sene 4 tane var. Gecen sene sneijderi acıkta harcadık cogu mac bu sene yerinde oynayacak. Sadece santrafor transferiyle sampıyonlugun yuzde 80 favorisi oluruz.

Suan fenerden daha iyi bir kadromuz var bence. Niye dusuk bir ihtimal anamadım. gecen sene kanat oyuncun yoktu bu sene 4 tane var. Gecen sene sneijderi acıkta harcadık cogu mac bu sene yerinde oynayacak. Sadece santrafor transferiyle sampıyonlugun yuzde 80 favorisi oluruz.

Santrafor, bekler ve stoper sikinti. Diger sorunlar cozulebilir ama santrafor almak zorundasin bu ligde savunmayla sadece Lucescu'nun sampiyon oldugunu gordum bugune kadar.

$

Santrafor, bekler ve stoper sikinti. Diger sorunlar cozulebilir ama santrafor almak zorundasin bu ligde savunmayla sadece Lucescu'nun sampiyon oldugunu gordum bugune kadar.

$

$

Kadro yeterli ise sol bek Telles alternatif i kim?

Semih in yanindaki stoper kim? Chedjou ise Melo mu Sneijder mi Bruma mi Muslera mi yedek oturacak?

--> Kadro belirgin sekilde eksik

Burak tekrar yeterli seviyeye gelmezse onu kim yedekleyecek? Umut mu?

Veysel bekleneni veremezse onu kim yedekleyecek? Hamit mi?

--> Kadro derinligi yok

Bu kadro yeter demek = parayi carcur ettik bu kadro ile devam

İyisinden bir stoper ve Burağı doyurabileck bir santrafor bizi ileri taşır. Veysel ve Telles zamanı gelince yerine oturabilecek taşlar.

Çok acil santrafor lazım bize

Geri
Üst Alt