GSC Portal Prandelli: "Daha organize olmamız lazım"

Çapsızlar işte. Kaliteleri yok. Sorumluluk alamazlar, hızlı oynamaya kalkışırlarsa her şeyi daha da batıracaklarını biliyorlar, o yüzden al gülüm ver gülüm yapıp günü kurtarma derdindeler. Bu şekilde kendilerini kamufle ediyorlar. Ama hocalar bunları çözemiyor işte esas ilginç olan o.
bakalım bu hoca ne yapacak.nceki hocalar gibi hep aynı kişileri oynatıp farklı sonuç mu bekleyecek yoksa vasıfsızları kesebilecek mi?

bakalım bu hoca ne yapacak.nceki hocalar gibi hep aynı kişileri oynatıp farklı sonuç mu bekleyecek yoksa vasıfsızları kesebilecek mi?

Bunları kesen hoca efsane olur, bu çok net. Ben hocaya inanıyorum ama o da çok iyi niyetli. İnşallah takımın menfaati için gerekli olan radikal değişikleri yapar, yoksa daha çok söyleniriz böyle.

kes

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Galatasaray'ın futbolcuya değil,
takımı yönetecek bir şefe ihtiyacı var.
Selçuk bunu yapmadığı sürece Galatasaray düzgün top oynayamayacak.

kesersen kendini kurtarırsın ey prandelli..........

La taraftara kalsa sezon içerisinde 8 teknik adam değişecekler ha.

Açıkçası güvenmiyorum Prandelli'ye bence 10. Haftayı göremez umarım ben yanılırım

Valla iş kötü başladı prandelli fener maçına kadar kredin var eğer bir şey beceremezsen gidersin bu sene kimsenin tahammülü yok mancini2 istemiyoruz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ayagina top gelmeyen burak'i 70 kusure kdr oyunda tutmasi fiyaskoydu.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selçuk ve Burak'ı keserek daha organize olmamızı sağlayabilir

Bu macda bence tek hatası oldu oda oyuncu değişikliğinde.
Pandev - sneijder - burak yapmılıydı.
Sonra belki olcanı burakın yerine veya umutu.

Prandellinin istafasını isteyenlere bir mini sorum
Hadi gitti yarın diyelim. Kimi getireceksiniz ? Hikmet karaman veya yılmaz vural ?! :oleyo:

Bu macda bence tek hatası oldu oda oyuncu değişikliğinde.
Pandev - sneijder - burak yapmılıydı.
Sonra belki olcanı burakın yerine veya umutu.

Prandellinin istafasını isteyenlere bir mini sorum
Hadi gitti yarın diyelim. Kimi getireceksiniz ? Hikmet karaman veya yılmaz vural ?! :oleyo:

Prandelli´yi simdi göndermek bütün sezonu cöpe atmak olur . Bir hatayi iki defa maymunlar bile yapmiyor, umarim yönetim aklindan böyle birsey gecirmiyordur bile. Özkan amcanin aciklamalarini ciddiye almasam da, beni tedirgin etmedi degil. Bu filimi ikinci kez görürsem, gider kafami duvarlara vururum artik. Futbolda kötü bir baslangic yapabilirsin, önemli olan sene sonundaki tablodur.

Prandelli´yi simdi göndermek bütün sezonu cöpe atmak olur . Bir hatayi iki defa maymunlar bile yapmiyor, umarim yönetim aklindan böyle birsey gecirmiyordur bile. Özkan amcanin aciklamalarini ciddiye almasam da, beni tedirgin etmedi degil. Bu filimi ikinci kez görürsem, gider kafami duvarlara vururum artik. Futbolda kötü bir baslangic yapabilirsin, önemli olan sene sonundaki tablodur.

Prandelli ligin en iyi hocası üstelik. Milli takımdaki perfomansıda fena değildi üstelik son dünya şampionluk turnafasını saymasak.
Fiorentinadaki 4 senelik perfomansı ama dediğin gibi çok daha önemli.
Orda fiorentinaya oynatırdığı futbol muthişdi ve hucum anlamında çok iyidi.

''BÜYÜK BİR TAKIMIN BÜYÜK BİR KARAKTERE sahip olması gerekiyor. işte bu oyunumuzdaki eksik parça olan agresif karakter anlayışını da benim çıkarmam gerekiyor ve bunu BAŞARACAĞIM.''

bunu da demiş bitanesi.şu selçuk ve burağı kes,en fazla saygısızlık yaparlar,sonra uzun süre kadro dışı kalırlar.

Pandev ile Sneijder ayni anda sahada olsunlar hucumda daha organize olmamiz lazimsa.

selçuk ve yekta oyunu yavaşlatıyor burak'ta ilerde topu tutmamızı engelliyor bu ikisini veya 3ünü kesmeden takım ritim yakalayamaz...

Bundan sonra daha iyi olacak muhtemelen. Bu maçta bir şekilde golü bulmalıydık.

''BÜYÜK BİR TAKIMIN BÜYÜK BİR KARAKTERE sahip olması gerekiyor. işte bu oyunumuzdaki eksik parça olan agresif karakter anlayışını da benim çıkarmam gerekiyor ve bunu BAŞARACAĞIM.''

bunu da demiş bitanesi.şu selçuk ve burağı kes,en fazla saygısızlık yaparlar,sonra uzun süre kadro dışı kalırlar.

Maçtan çıkarılacak en önemli tespiti yapmış umarım bu sorunu düzeltir

Geri
Üst Alt