Üye Görüşü Prandelli Deli mi?

Mustafa Akan

Parçalı Üye
1404384957-cesare-prandelli4.jpg

Bu ülkeye adımını atan herkese birşeyler oluyor.
Dortmund'a karşı hantal orta sahaların olmasına rağmen 4-3-1-2 taktiği ile çıkmanın izahı yoktur. Olcan ve Bruma gibi kanat adamların var ve Dortmund gibi hızlı oynayan takımlara karşı hızlı adamlarla maça başlamalısın. Delilik yaptı resmen ve malesef avrupaya veda ettik. Derbide mükemmel oynayan Olcanın ne işi var tribünde diye adama sorarlar. Ben Olcanın hafif sakatlığının olduğunu da düşünmüyorum. Bruma gibi hızlı bir genç yeteneğin tribünde olması zaten yine bir delilik.

Maçın sonlarına doğru Yasin ve Telles değişikliği ve sonrasında Yasinin sağbeke, sağbekte oynayan Tarıkın ise solbeke geçmesi akıl almaz bir şey. Ben hayatımda böyle bir saçma ve delice bir hamle görmedim.

Maç sonunda Ligi önemsiyoruz, 4.Yıldız önemli ve İyi oyuncularımı dinlendiriyorum demesi resmen deliliktir. Bu kadro mütevazi bir kadrodur evet ama böyle sonuçları hak edecek bir kadro ise değildir bana göre.

Son düzenleme:
Misyon adami, misyonunu tamamlayip gidecek (tamamlandi gibi!) Hedef tek kulvar.!!!

Lan forumdan 3 x kişiye sor, hepsi der kanatları güçlü tutmak lazım 3lü orta saha ile olmaz bu iş.

I am the one who knocks!

Mourinho da deli ama isi biliyor.

Bu ozaman deli olamaz, baska birsey olmali..

gerçekten aklım almıyor prandelli buraya gelene kadar gerçekten çok iyi bir teknik direktör izlenimi vermişti gerek florentinada gerek italyan milli takımında.. ben futbolcular ile ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum

Olcan ve Bruma'nın sakatlıkları varmış maç sonu açıklamalarına göre. Dinlendirmek istemiş oyuncularımızı.
Bizde yedik yani.

Muslera

Tarık- Chedjou - Semih - Telles

Hamid - Dzemaili - Melo - Olcan

Sneijder

X

Yahu şöyle 4-4-1-1 çıksana be adam. Takımın uçak dibi olmaz ama taş gibi takım olur. Bu kadar aciz duruma düşmeme ihtimalin olurdu en azından.

Benim Galatasaray'da gördüğüm en kötü teknik direktör Hagi idi bu futbol cahili Hagi'yi geçti.

Muslera

Sneijder

X

Yahu şöyle 4-4-1-1 çıksana be adam. Takımın uçak dibi olmaz ama taş gibi takım olur. Bu kadar aciz duruma düşmeme ihtimalin olurdu en azından.

ne cemalisi allah askina ben o adami hali saha macina cagirmam

Muslera

Sneijder

X

Dortmund bu 11'ide patates ederdi, cünkü takımda Dortmund'un temposuna ayak uyduracak tek oyuncu yok. Atletik yapımız kötü hocam.

Benimde ideal 11'im bu ama ancak süper ligde iş yapar. Seneye Avrupa'da daha dinamik oyuncular ile mücadele etmeliyiz.

Dortmund bu 11'ide patates ederdi, cünkü takımda Dortmund'un temposuna ayak uyduracak tek oyuncu yok. Atletik yapımız kötü hocam.

Benimde ideal 11'im bu ama ancak süper ligde iş yapar. Seneye Avrupa'da daha dinamik oyuncular ile mücadele etmeliyiz.

Yok ben yeneriz mantığında değilim zaten de, en azıdan böyle bir mantaliteyle çıksak bir planımızın olduğu belli olur. Kanatlarda o kadar açık vermezdik. Bir amacımız olurdu en azından.

Olcan ve Bruma oynasaydi en azindan rakibim hizli oyunculari var diye o kadar adamla hücum yapmazdi Dortmund.

Adam genç ve tecrübesiz bekleri oynatti, orta saha oyuncularin 3üde yavas olduklari için defansta sadece Semih ve Chedjou kaldi.

Sokratis bile 10 tane bindirme yaptı. Kanatların ne halde olduğunun kanıtı

Deli değil. Aklı onu buraya getirenlerin vizyonu kadar sadece.

Delilik değil düpedüz gerzeklik bunun adı.

Deli desen deli değil içinden akıllı delilerde çıkabiliyor muhakkak yaşantımızda denk gelmişizdir.Mal desek yeterli gelir mi ona da tam emin değilim tek bildiğim bişey var ki bu herifte beyin yok içi boş saman

Olcan ve Bruma'nın sakatlıkları varmış maç sonu açıklamalarına göre. Dinlendirmek istemiş oyuncularımızı.
Bizde yedik yani.

Bruma için futbolu bilmiyor dedi kibarca. Ögrenince oynayacakmış. Hafif sakatlığı sadece olcan için söyledi. Bu arada Bruma portekiz basınına ayrılmak istediğini söylemiş. Şans verilmiyormuş.

Geri
Üst Alt