GSC Portal Prandelli, Derbi 11'ini Ağzından Kaçırdı!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
prandelli-55444.jpg

Derbiye 1 hafta kala, Galatasaray’da derbi hazırlıkları sürerken Prandelli’nin derbi 11’i de kafasında şekillenmeye başladı. İşte teknik direktörümüzün gazeteciler ile yaptığı konuşmadan satır başları…

Detaylar GSC Portal'da!

Süperkupadaki gibi oynarsak hiç şansımız yok

Bruma ve Pandev'den en az biri olmalı. Prandelli ne yapıyorsun sen ya.

Hepsini söyle hoca hatta git ismail kartal'a nasıl oynatacağını ne değişiklik yapacağını da söyle.

Telles'e kontenjan harcamak yerine ofansta bir yabanci hakkimi daha kullanirim ben kesinlikle. Pandev'le baslayip, Bruma ile devam etmeliyiz.. Hamit sag beke gecsin.

Muslera

Tarık - Semih - Chedjou - Hakan

Melo - Selçuk

Olcan - Sneijder - Bruma

Burak (Umut)

Prandelli böyle çıkarsana derbide kadroyu be.​

Umarim prandelliye rağmen kazanırız.

Erciyes maçından farklı olarak Telles yerine Veysel, Yasin yerine Pandev oynar diye düşünüyorum

Caner 'in kanadında çok etkili olmalıyız Caner 'in defansı hiç iyi değil , eğer Caner 'i zorlamazsak o da enerjisiyle bizi mahveder ve duran toplarda çok dikkatli olmalıyız.

telles ne hala yahu

Pandev ve Hamit oynamalı.Telles yerine de Hakan Balta.

tapatalk

muslera tarık semih chedjou hakan melo selçuk olcan hamit sneijder pandev olarak cıkalım

Icerdeki kostebek yoksa?
Sent from my RM-846_eu_turkey_282 using Tapatalk

Arsenal maçından önce neler yazmıştık o sayfaya ne kadrolar ne dizilimler denemiştik ama herif kimseyi takmadı ve gitti 3-5-2 görünümlü 7-2-1 ile sahaya çıktı.Bu adam Galatasaray'ı bilmiyor Galatasaray'ın potansiyelini geçmişte neler başardığını Türkiye'nin en büyük kulübü olduğundan habersiz.Biz yine burada 50 tane kadro oluşturacaz 500 tane dizilim deneyecez ama O bizi şaşırtmaya devam edecek.İnşallah aklı başına gelir de dik kafalılık yapmaz adam gibi bi kadroyla çıkar maça.Umarım yönetim değiştikten sonra da şutlanır çünkü Arsenal maçında kredisi eksilere düştü.Beceremeyecek sezon sonunu göremeyecek bu açık ve net besbelli.O yüzden yarayı kangrene çevirmeden tedavi etmek lazım.

Fenerden korkup anadolu takımı gibi oynatabilir bizi. offff offfffff.

bruma idmanlarda çok hırslı, prandelli onunla özel ilgileniyor diyordu bugün ntv spor'da. zaten 1hafta kadro dışı bırakıp onu takip eden hafta ilk 11'de oynatıyor genelde prandelli. bu sebeple bruma'nın oynayacağını düşünüyorum

Sanki 11'i ağzından kaçırdı diye kaybedeceğiz. Sahada kim daha iyi topa vurursa o kazanacak işte. Bana saçma geliyor böyle şeyler.

Geri
Üst Alt