Prandelli: ''Duygun başkanımızı kutlarım''

Melih Akan

Berlin Panteri
[h=1]Cesare Prandelli'den Tebrik Mesajı[/h]
Kulübümüzün Yeni Başkanı Duygun Yarsuvat ve kurullarındaki isimleri; kendim, ekibim ve oyuncularım adına en içten duygularımla kutlarım.

Cesare Prandelli

yakında seni de kutlayacaklar

Yalaka.Yarinki maci al da oyle sutlayalim seni

oyuncularini da al git i says xcept fer schnein

Cevap olarak

"Cesare Prandelli'ye Galatasaray'a vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder , kenidisine hayatında başarılar dileriz" yazıp kovsun Duygun başkan

Prandelli istediğin kadar yalakalık yap bu kafayla gitmeye devam edersen postalancan

Bana Daum'u andırıyor.O da Aziz'e yalakalık yapardı.

53bf90f4f5345b103cfd9cf9.jpg

Sonu Sabri reyis gibi olacak onu da ilk kutlayan Sabri olmuştu ve arkasından ilk gönderilen isim de Sabri olmuştu ne de olsa etme bulma dünyası.

Galatasarayda hocalık teklifi yapılsa bana misali , hayata kabul etmesdim. Biz adam yüceltmekde abartığımız kadar, yerin dibinede sokmasını mükkemel şekilde becere biliyoruz.

Adam centilmenlik yapıp bir mesaj yayınlamış söylenen şeylere bak ya...hangi birinize hakaret etme hakkını veriyor ya bu

Galatasarayda hocalık teklifi yapılsa bana misali , hayata kabul etmesdim. Biz adam yüceltmekde abartığımız kadar, yerin dibinede sokmasını mükkemel şekilde becere biliyoruz.
GS ya yanlış yapan bedelini öder abi.prandelliye çok sabrettik,adam başarısız olalım diye çabalıyo resmen.

GS ya yanlış yapan bedelini öder abi.prandelliye çok sabrettik,adam başarısız olalım diye çabalıyo resmen.

Al işde :D itaoiadan hiç çıkmamış bir yabancı hocaya ligin henüz ilk yarısının devresi bile bitmemişken çok sabretik deme lütfen.
Işık vermiyor, tutacak gibi değil söyle ama çok sabretik söyleme lütfen.

Prandelli ye sabret meye gerek yok.
Bu aksam gönderilmelidir.

Geri
Üst Alt