GSC Portal Prandelli: "En çok üzüldüğüm şey..."

Selçuk'u 2-3 maç oynatmasa anlayacak derdi kalmayacağını.

babacan bir insan olabilirsin ama kadro tercihin çok yanlıştı sert kararlar almazsan işin çok zor

Koca forumda sadece ikimiz hocanın arkasındayız herhalde...Milletin hepsi hoca olmuş yemin ederim..adam daha bismillah yeni başladı el insaf yahu...İstikrar kavramına örnek o kadar çok şey varken ilginç gerçkten

Ben hep düşünmüşümdür; bizim genel taraftarımız da bu forumdakiler gibiyse bize bu takım da fazla; değil Prandelli, Yılmaz Vural bile fazla. Cücük beyinleriyle herkesten çok herşeyi bildiğini sanan insanları istikrar kavramına nasıl ikna edeceksin ki. Daha ilk maçtan başladılar Dzemailiyi yemeye, yediklerinde takıma katkı yapmış olacaklar sanki. Daha 3-5 ay öncesine kadar Prandelliyi rüyalarında görseler kalkıp götlerini cimdikleyecek adamlar, Prandelli geldiğinde göbek atan adamlar şimdi hoca bilmiyor diye ahkam kesiyor.

eğer 18 yaşındaki çömezler seni kendi sahanda ezerse hücuma çıkartmazsa eleştiri çok normal dzemali pandev pek çok taraftarın aklının ucundan bile geçmeyen transferlerdi son gün napolinin alın bana lazım değil diyerek aldığımız adamlar ve dün sahada ikisi de yoktu ayrıca prandellinin mancini gibi ben geç geldim yada takımı ben kurmadım gibi bahanelere saklanacak durumu da yok

Rakipteki gencler kendilerini gostermek adina bizi ezdiler ..
Biz oyna genclerimizi oynatmamak icin avrupanin copluklerini topluyoruz ..

Korkak TURK beyin yapisiyla Turk futbolundan Turk genc topculardan bir cacik olmaz ..

Geri
Üst Alt