Prandelli Galatasaray'ın Yeni Hocası mı?

Lucescu'yu isteyenler şimdi bu adama neden karşı çıkıyor anlayamıyorum , Prandelli , oyuncuya göre sistem kuran biri ve Mancini'nin yapamadığı oyuncudan maksimum verim alabilme olayını en iyi gerçekleştirebilen teknik direktörlerden biri.

Sırf kariyeri Mancini kadar değil ve İtalyan diye daha kötü teknik direktör muamelesi yapılmaması lazım. Uifalusi ve Melo'dan maksimum verim almış ve ikisi de Prandelli'nin yeri ayrı demişti.

Prandelli'ye Lucescu'nun atak düşünen hali diyebiliriz. Yani Mancini'yle kıyaslanabilecek biri değil tarz olarak , daha çok Lucescu-Mourinho tarzında yönetim şekli var.

Lucescu'yu isteyenler şimdi bu adama neden karşı çıkıyor anlayamıyorum , Prandelli , oyuncuya göre sistem kuran biri ve Mancini'nin yapamadığı oyuncudan maksimum verim alabilme olayını en iyi gerçekleştirebilen teknik direktörlerden biri.

Sırf kariyeri Mancini kadar değil ve İtalyan diye daha kötü teknik direktör muamelesi yapılmaması lazım. Uifalusi ve Melo'dan maksimum verim almış ve ikisi de Prandelli'nin yeri ayrı demişti.

Prandelli'ye Lucescu'nun atak düşünen hali diyebiliriz. Yani Mancini'yle kıyaslanabilecek biri değil tarz olarak , daha çok Lucescu-Mourinho tarzında yönetim şekli var.

Çok isabetli değerlendirmeler, tebrik ederim.

4-4-2'yi sever. Sneijder olurda gönderilir ve Hoca Prandelli ise 10 numara yerine kalite bir santrafor aldırıp 4-4-2 oynatacaktır.

Mancini'nin üst versiyonu oldugunu düsünüyorum ama onunda en büyük dezavantajı Türk futbolunu tanımamak olacaktır.

İtalya 0 - Uruguay 1

İtalya 0 - Kosta Rika 1

İtalya 2 - İngiltere 1

Galatasaray 0 - KDÇ Karabükspor 1

Galatasaray 0 - Bursaspor 1

Galatasaray 2 - Roma 1

Mancinin bıraktığı takımı en iyi devam ettirecek adamdır.

Yani yazılan çizilen isimlere bakıyorum da şu demekten kendimi alamıyorum: ''Sen Gel Mübarek''

Ilk tercihim olmaz ama adi gecenlerin bircogundan iyidir.

Cok iyi teknik direktör, gelmesini isterim sahsen. Yalniz bu dünya kupasinda iki maçina bakip adami kesmeyin, Fiorentina ile yaptiklarina bakin. Kümede kalma mücadelesi veren takimi 4., 5. yapti, sampiyonlar ligine götürdü, UEFA kupasinda yari finale gotürdü. Euro 2012 de Italya en çok keyif veren takimdi, diger italyan TD lere göre daha çok hücum oynuyor.

Birde saha disinda yaptiklarina bakin, adam gibi adamdir.

denizliyle beraber gelsin tek gelirse takımı tanıdı alıştı etti derken 6 sene geçer

pe8egejy.jpg

pizzacıyı manciniye dediklerine göre sana da makarnacı derler artık.

Macaroni.

Geri
Üst Alt