Prandelli Gidiyor!

1-Hagi ve capında Teknik Hocalar gelecekse gitmesin.
2-Yeni hoca kalite bir yerli olmalı. Yabancılar ile kontejan kalkmadıkca basarı cok zor.

prandelli ile kadıköy maçını düşünüyorum heralde maçtan önce 3 farklı yenilsek iyidir diye takımı motive eder. böyle bir adamla balıkesiri bile deplasmanda yenebilecek vizyon olamaz. en kısa zamanda yollar ayrılmalıdır

Haber doğru ise Karabük maçının sonucuna göre karar vermek kadar anlamsız bir hareket olamaz.
Takım berbat durumda, yeterince rezil oldu ve geleceğe dair de hiç ışık yok; Karabük maçında 5 atsak ne fark eder, 5 yesek ne fark eder?

İyice batırmadan göndermeyecekler galiba.

GT-I9300 Tapatalk

Transfer dönemi + bir bilanço ile tamamlanarak da faydalı hamleler yapılabilir.

Gidecegi yok,bizim icin sezon bitmistir.
Basketbol'a odaklanalim

Transfer dönemi + bir bilanço ile tamamlanarak da faydalı hamleler yapılabilir.

Öyle yapılması bir zorunluluk da olabilir hatta...Benim dikkat çekmek istediğim nokta, faydalı da olsa bu tür hamlelerin bu taraftar grubunu tatmin etmeyeceği; yine Balotelli den filan bahsederek çok doğru fikirler öne sürdüğünü zannedecek o kadar çok kişi var ki!...Beklentiler, gerçekçilikten uzaklaştığı ölçüde hayal kırıklığının boyutu artacaktır...

Gelecek adam büyük bir revizyon yapabilecekse ve oldukça uzun vadeli çalışacaksa gelsin...

Yok çapsız taraftar 2 haftada yine teknik direktör değişikliği isteyecekse hiç gelmesin...Bu kadrodan bir b.k olmaz mümkün olduğunca dağıtılmalı...

Sence 4 maçta 16 gol yiyen ve CL den kendi başına takımı soyutlayan birisi için geç kalınmış sayılmaz mı?

2 mağlubiyet demişsin ama yaşanılan somut gerçeklerden sadece bir kaçını yukarıda yazdım. Düştüğümüz aciz durum ortada ve hâlâ yönetimde buna ortak oluyor.

GT-I9300 Tapatalk

başkana kalsa seneye de devam eder :d

şu ana kadar gönderemediklerine göre büyük bir engel var ya yenı td için para yok yada tazmınatı ağır prangalıdeli :D

Gelecek adam büyük bir revizyon yapabilecekse ve oldukça uzun vadeli çalışacaksa gelsin...

Yok çapsız taraftar 2 haftada yine teknik direktör değişikliği isteyecekse hiç gelmesin...Bu kadrodan bir b.k olmaz mümkün olduğunca dağıtılmalı...

Mali tablo imkan verse aklın yolu bir, Vahid Hoca gibi b.ku çıkarılmasa da yapılması gereken, köklü bir revizyon...Ancak fahiş ücretlerle kontrata bağlanmış kadroyu boşaltmak, zannedildiğinin aksine ekstra maliyet bile getirebilecekken imkansız gibi bir şey...

Mevcut kadrodan maksimum verim alabilmesinin yanında hedeflerden de kopmadan, çok akılcı takviyelerle kısa-orta vade planlamalarını hayata geçirebilecek 'Kurt' bir TD, ola ki birtakım şanssızlıklarla işler tam istendiği şekilde gitmediği zaman da samimi desteğini hissettirecek güçlü bir yönetimdir, bu darboğazdan çıkmanın yolu ve şartı...

TD tanımını böyle yapınca, ister istemez ''Luce Hazretleri'' akla geliyor doğal olarak, bu yaşında da yapabileceğini düşünsekte şu an ihtimal dahilinde görünmüyor. Yerli olmasının gerekliliğinde bir uzlaşmadan sözedilebilecek ortamda benim favorim, Trabzonspordaki icraatlarıyla bu profile yaklaşmış Ersun Yanal' dır...

Kovacaksak şimdi kovalım, yarın ismi geçen yerlilerden birini getirelim, boşuna 3 puan daha kaybetmeyelim, Prandelli ile Karabük deplasmanından 3 puanla dönmemiz imkansız, en az 2 tane yeriz yine...

Valla yönetim kendi bilir. Burak&Selçuk&prandelli üçlüsüyle devam ederse seneye 5 bin kombine satamaz kulüp. Bunlari zorla taraftarin gözüne sokup taraftar sahip çikmiyor diye kimse söylenmesin. Millet keyif ve heyecan için maç izliyor. Kan emici amatörlerle futbol cahili hocayi daha fazla bu taraftara satamazlar.

Bunlar kulübe yüksek maddi zararlar ettiriyorlar. Tazminatlari verip göndersen zarar etmis olmazsin. Simdi 50 bin kisiye maç oynayabilirdik. Ama bu amatörleri izlemeye kimse gitmez.

Bekleyerek hem takım, hem futbolcular, hem taraftar hem de şuan boştaki yerli TD ler kaybediliyor.

GT-I9300 Tapatalk

Geri
Üst Alt