GSC Anket Prandelli Gönderilirse Yerine Kim Gelmeli?

Prandelli Gönderilirse Yerine Kim Gelmeli?

• Hikmet Karaman

Oy: 72 25,4%
  • Tugay Kerimoğlu

Oy: 41 14,4%
  • Mustafa Denizli

Oy: 82 28,9%
  • Yılmaz Vural

Oy: 56 19,7%
  • Diğer

Oy: 71 25,0%

• Kullanılan toplam oy
    284
  • Anket kapatılmış .
O değil de beyler Bülent Kaptan tehlikesi var.Erciyes kovmasa iyiydi.

İşimiz Albayrak'a kaldıysa Prandelli'den berbat bir TD'ye hazırlıklı olun.

Sağlamsa Lassa

o değilde resmi açıklama yok, bu kadar tatavadan sora görevde kalırsa rezillik olur.

Hikmet Karaman 140 oy mu, ne oldu ? Bu adam GS Cimbom forumunu mu hackledi ?

Hikmet Karaman 140 oy mu, ne oldu ? Bu adam GS Cimbom forumunu mu hackledi ?

basın sağlam gazladı hacım bu aralar. her program illede karaman diyor onun etkisi olsa gerek.
prandelli faciasından sonra herhangi bir isme karşı artık nötrum ben.

basın sağlam gazladı hacım bu aralar. her program illede karaman diyor onun etkisi olsa gerek.
prandelli faciasından sonra herhangi bir isme karşı artık nötrum ben.

Fatih Terim´i begenmeyenler, onun cakmasini mi istiyorlar ??? Nekadar zayif bir iadeye sahipmis Galatasaray taraftari, yaziklar olsun. Ben Hikmet Hoca´ya teknik adamlik konusunda saygi duyarim, belkide icinde kesfedilmemis cevher dahi olabilir. Bu Anadolu takimlarinda gösterilen performanslara kimse önem felan vermesin, krali gelse anadolu batakliginda tutunamaz.

Sike tapeleri var, hani o 3 Temmuz. Sadece o yüzden istemem, yoksa kimseyi kücümsemem asla. Gerci Trabzonun Ersun ile anlasmasini görünce, ne yazacagimi da bilmiyorum.

Bir tane Ahmet Cakar yetmezmis gibi ikncisi de geldi..:red:

Ahmet Cakar son haftalaradaki performansi ile Galatasaray taraftarlarin sempatisini kazandi... Bir iki haftaya yine baslar Galatasaray´a tekme tokat dalmaya, sonra yine satilik hain ilan edilir. Merak etme yani, etkisi uzun sürmez bu akinin...

Ahmet Cakar son haftalaradaki performansi ile Galatasaray taraftarlarin sempatisini kazandi... Bir iki haftaya yine baslar Galatasaray´a tekme tokat dalmaya, sonra yine satilik hain ilan edilir. Merak etme yani, etkisi uzun sürmez bu akinin...
alem adamsin adem!
mutlu sahin arkadas ile ayni avatara sahip oldugunuzdan bahsediyorum.:D

alem adamsin adem!
mutlu sahin arkadas ile ayni avatara sahip oldugunuzdan bahsediyorum.:D

Onu diyorum zaten, su an Hoca biraz sempati kazandi, gelecek hafta böyle devam ederse bu iki Avatar olur 4 yada 5. Benim avatar secimimde acikcasi her taraftar kesimine antipatik gelmesi, ek olarak etkili olmustu. Ben avatar konusunda tutumlu bir insanim, ama bu karanlik sürecte degistirmeyi düsünüyorum kisa bir araligina. Belkide degistirmem, hasbel kadar sevdigim yünan rakisini bu sefer fazla kacirmis olabilirim, degisik duygular icindeyim. Acikcsi birden Ali Ferahbotun artik GS TV´de olmayisi geldi aklima. Bu insan evladini, anadolu tosununu kovdular galiba, kimi sevdiysek gitti zaten. Bu gece "hepimiz Ali Ferahbot´uz" diye haykirmak var icimde, belki onu bir aralagina avatar olarak kullanirim, gönlümdeki atese tercüman olur.

Lakin demek istedigim, Avatarim ile sempati kazanmak istemiyorum. Hatta avatarimi gördükce üyeler benden rahatsiz olsun, art niyetli cevaplar versinler, hedef alsinlar beni. Onlarin canlari sag olsun, bosuna "Galatasaray´i sevmeyen ölsün" demiyoruz. lakin ben bu durumlarda olmayi seviyorum galiba...
frown.png

Ali Ferahbotun sempatik bir anadolu tosunu olmasi, bana avatar olarak uygun olmayabilir ama özledim bu sempatik anadolu tosununu.

Neyse iyi geceler Gökhan dostum, sana yünan rakisini tavsiye ederim. Ve ayni zamanda kaliteli zeytin yagi üretiyor adamlar...

Son düzenleme:
6 Aylığına Cevat Güler hoca gelsin bu arada sağlam bir araştırma yapılsın Cevat Hoca bir.mucize daha gerçekleştirir ise herkese teşekkür edilsin ve adama hakkı olan hak ve şans verilsin

Yönetim yerine hoca bulmadan Prandelli yi gönderemez. Yarın maç var... Bu adamın yolcu olduğu haftalardır belliydi zaten. Muhakkak akıllarında biri vardır.

Mancini ne reis adamdi. Ayaginin tozuyla juve macina cikmisti ve istedigini koparmisti. Ustelik kadrodan maksimum verim alarak ve muthis kadro tercihi yaparak.

Ondan sonra sapitmaya basladi ama orasi ayri bir konu :)

Başarılı olacaklarından değil, sırf baykuşu kudurtmak için Hakan-Arif gelsin.

Geri
Üst Alt