GSC Portal Prandelli Görevi Bırakıyor mu? Müthiş İddia!

Prandelli yi savunmayacağım ama denizli gelirse en azından TFF ve hakemler üzerinde ciddi avantajımız olacaktır.
Bir bok olmaz. Gelir ve ilk söylemi "bu takımın yıldızları Selçuk ve Buraktır" olur. "Bizim evlatlarimiza sahip çıkmalıyız" der Melo kesik yer "davranışları Galatasaraya yakışmıyor" derler, sonra da sıra Sneijdere gelir "sisteme uymuyor" diye.

Ha bir de Sabri affedilir ve Murhan kina yakar.

I am the one who knocks!

Son düzenleme:
Hadi kına yakın şimdi Allahın ergenleri !! bu adamıda kaybedelim mancınıden sonra

prandellinin eksiği ligi ve takımı tanımaması
Türk yardımcı seçseydi en azından daha başarılı olabilirdi.

yönetim değişikliği zaten kötü etkileyecek bide td değişirse 4. yıldızı unutalım.
dediğim gibi ligi ve düzeni tanıyan prandelliye yardımcı olacak birisi lazım

denizli bizi şampiyon falan yapamaz hiç güvenmiyorum ona

burdan bir kisi secsek bundan daha iyi kadro kurardi ve son 4 maci da kazanirdi bundan adim gibi eminim

süper kupayi da sikecilere kaptirmamis olurduk

oyuncu tercihleri ve sistemi lesh

dünya kupasinda italya milli takiminin futbolunu izleyen herkes bu adamin ne kadar kötü bir td oldugunu görürdü zaten

italya milli takimini tanimiyor muydu sanki?
orada bile oynattigi sistem ve oyuncu tercihleri cök rezildi

ligi veya kadroyu tanimamasiyla alakasi yok bunun yani

bu adam kötü bir hocadir.

anderlecht macindaki beraberlige (üstelik evinde) sevinen bir hocadan ne beklenir?

Son düzenleme:
Adama Galatasaray tarihinin en iyi 18 kişilik kadrosu verilmiş siz hala adam iyi adam ne olur bırakmasın modundasiniz. Çıkarttığı 11 ler oyuncu degisiklikleri hele sistemi hepsi facia.. Daha öncede yazdım iyi adammış lafıda tam komedi iyi adamsa gitsin kiliseye PAPAZ OLSUN bize İŞ yapacak adam lazım İŞ.....

Bir bok olmaz. Gelir ve ilk söylemi "bu takımın yıldızları Selçuk ve Buraktır" olur. "Bizim evlatlarimiza sahip çıkmalıyız" der Melo kesik yer "davranışları Galatasaraya yakışmıyor" derler, sonra da sıra Sneijdere gelir "sisteme uymuyor" diye.

Ha bir de Sabri affedilir ve Murhan kana yakar.

I am the one who knocks!

zaten butun emareler yukarda soylediklerinin olucagini gosteriyor..mustafa denizli kendi agziyla melo bu takima yakismiyor dedi.. gelirse ilk isi takimdan gondermek olur.. turk teknik direktorlerde vizyon denen birsey yok ..milli takimi halinden belli .TR nin durumu.

bu adam gider, esek gelir bende Galatasarayi yeni yönetim ile tutmam.

Kusura bakmayiniz, ama ben denizli gibi adam istemiyorum, bütün türk hocalar baska kisiler icin calisiyor. Haber gelince de öylesine hareket ediyorlar. Terim de ayni. Yukardan mesaj gelince, hemen atladi.

zaten butun emareler yukarda soylediklerinin olucagini gosteriyor..mustafa denizli kendi agziyla melo bu takima yakismiyor dedi.. gelirse ilk isi takimdan gondermek olur.. turk teknik direktorlerde vizyon denen birsey yok ..milli takimi halinden belli .TR nin durumu.

bu viyzonla alaki degilki zaten, kimin emrinde hareket ediyorlar belli. Fener sike yapinca büyüklügünü kaybedmiyor, Emre herkese küfür edince yakismiyor denmiyor, ama Galatasray da olunca hemen ah vah...
biz birisini yollamak istiyorsak, ayip etmis oluyoruz, Fener teneke baglayip zorla yolluyunca hic bir konu konusulmuyor

Adama Galatasaray tarihinin en iyi 18 kişilik kadrosu verilmiş siz hala adam iyi adam ne olur bırakmasın modundasiniz. Çıkarttığı 11 ler oyuncu degisiklikleri hele sistemi hepsi facia.. Daha öncede yazdım iyi adammış lafıda tam komedi iyi adamsa gitsin kiliseye PAPAZ OLSUN bize İŞ yapacak adam lazım İŞ.....

baska bi dinasor da burda, Frank Rijkaard a da güya türkiyenin en iyi takimi verilmisti, ayhan sarp, baris lar la evet...

Ünal Aysal nasil Kongreden kesik yiyorsa, destek olmayi bilmiyoruz Galatasaray olarak, yok sayillara filan bakim kafadan atiyoruz. Selcuk Inan kim ki ? Burak Yilmaz Kral lakabini takmis, ama kral lik denen bissey yok, fenere bak, adamlar sike mike yapiyorlar, hala herkes arkasinda duruyor. biz iyi günde kendimize problem cikariyoruz

Malesef uzun yıllar sabretmemizi gerektirecek bir kaosa doğru sürükleniyoruz.

Alp YALMAN ne ise Mustafa DENİZLİ de o dur. Her ikiside futbol bilgisi olarak çağın artık gerisinde kalmış ve misyonlarını tamamlamıştır.

GT-I9300 Tapatalk

Son düzenleme:
Devre arasını beklemek gerekir

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa Denizli gelirse, Sabri döner takıma. Gökhan Zan ve Hakan Balta 11 de şans bulur. Melo-Sneijder'e bir çizik. Burak-Umut çift forvet

baska bi dinasor da burda, Frank Rijkaard a da güya türkiyenin en iyi takimi verilmisti, ayhan sarp, baris lar la evet...

Ünal Aysal nasil Kongreden kesik yiyorsa, destek olmayi bilmiyoruz Galatasaray olarak, yok sayillara filan bakim kafadan atiyoruz. Selcuk Inan kim ki ? Burak Yilmaz Kral lakabini takmis, ama kral lik denen bissey yok, fenere bak, adamlar sike mike yapiyorlar, hala herkes arkasinda duruyor. biz iyi günde kendimize problem cikariyoruz
Boş Boş konuşma küçük çocuk. Yazdıklarımı adam gibi oku... Sen ayhan la sarpla barışla şimdiki orta sahamizimi kiyasliyorsun sen git buz hokeyi filan seyret nasılsa anlamiyacan ona da bos boş yorumlar yaparsın.

Aysal'a sen bırakırsan ben de bırakırım dememiş miydi bu? Bence gitmesi bizim için hayırlı olur. Ne Denizli ne başkası, Ersun en doğru isim şu an için. Hem ligi biliyor hem de oyuncularla iyi anlaşacaktır.

Prandelli'yi beğenmiyor olabilirsiniz,oynattığı formasyonu da beğenmiyor olabilirsiniz ama şöyle bir gerçek var ki 2011 senesinden sonra ki bütün transfer planlamaları fiyasko oldu.
Takımın kadro mühendisliği aşırı derecede kötü teknik direktör kim olursa olsun işi çok zor olacaktır bu kadroyla.
Terim varken şampiyon olduğumuz ikinci sene fenerin hediyesiydi.
O zamandan beri kadroda büyük sıkıntı olduğu çok net ortadaydı ama şampiyon olunca üstü kolay örtüldü.
Bu takıma o teknik direktör gitsin bu gelsin diyerek bir yere varamayız.
2 hafta sonra da yeni gelen hocayı harcarız bu düzende.
Başkanlar gidiyor,teknik direktörler gidiyor ama yeteneksiz uğursuz futbolcular hep kalıyor. Kadroyu revize etmek kimsenin aklına bile gelmiyor.
Oyuncular da ederlerinin çok üstünde paralar alarak klubü kazıklamaya devam ediyorlar.
Bu düzene bir son vermek lazım.

Son düzenleme:
Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Başkan Ünal Aysal’ın 25 Ekim’deki kongrede aday olmama kararını değerlendirdi.

İtalyan teknik adam “Başkan, takımı daha iyi yönetmek için bu kararı aldı. Onun sayesinde buradayım. Bu projede ve gelecekteki projelerde birbirimize bağlı kaldık. 'Galatasaray' dediğimizde aklımıza o geliyor” ifadesini kullandı.
Bu sürecin, takımı çok etkilemeyeceğini belirten Prandelli “Bugün oyuncularla konuştum. Bizim işimizi yapmamız gerekiyor. Dışarıda kalan bilgiler bizi ilgilendirmiyor. Oyunumuzla tüm duyguları değiştirebiliriz. Engellerimizin olmaması gerekiyor. Güçlü bir takım dışarıdan etkilenmemeli”

Geri
Üst Alt