GSC Portal Prandelli Görevi Bırakıyor mu?

İsmail Çağan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
prandelli.jpg

Başkan Ünal Aysal’ın görevi bırakma kararı almasından sonra...

Detaylar GSC Portal'da...

Umarım yalan haberdir , böyle bir şey çok saçma.

Daha kötüsü Prandelli'nin takım üzerinde hiç bir etkisi yok demek ki.

Bence şimdi hemen bırakmalı. Kaybedecek zamanımız yok zira.

Ins ya. Oyuncuların tepkisi sonucu şu saçma sisteminden de vazgeçer umarım. Şu son 3 maçını en az zararla atlatalim da sonra Ersun hocayla akar gideriz zaten.

Prandelli'nin gelmesine çok sevinmiştim ama şuana kadar takımla dokuları uyuşmadı ve sürekli bir arayış içinde. Umarım en kısa zamanda yükselişe geçeriz ama seçime kadar bu durum sürerse aradaki ilişki fazla yıpranmadan yolları ayırmak iki taraf içinde daha hayırlı olabilir. Eğer öyle olursa ''B'' planımız Mustafa Denizli mi (Alp Yalman'nın A planı herhalde) , Hikmet Karaman mı , yoksa Ersun Yanal mı olacak? Ersun Yanal en düşük ihtimal gibi duruyor ama bence en doğru tercih olurdu.

Erciyes, Fenerbahçe ve B.Dormund maçlarının ardından görevini bırakarak yeni yönetimin önünü açmaya çalışacağı vurgulandı.

cok gec olur... hem lig kopar hem de grupta hic bir iddiamiz kalmaz...

hemen hemen hemen istifa etmeli... gs tarihinin en kötü hocasidir

bu ışı basaramayacagını anlayan kaçıyor.elımızde forvet harıç ıyı oyuncu kadrosu var.bunları rehabılıte edecek ofansı seven teknık adamla bız bu lıgı hala götururuz.uefaya da gıtmeyelım farketmez şl de bu sene feda yılımız olun.ama şu ligi alalım.

sacma, umarim dogru degildir

Sezon başında taraftarın güvenmesi kadar doğal bir şey yok. Lâkin zamanla mâlesef görülüyor ki hep yanlış tercihler. 2 sezondur rezalet bir teknik ekibimiz var. Yeni başkanla birlikte hem bu ligi, hem oyuncuları iyi bilip, analiz edebilecek isimler teknik ekibe alınmalı. Özellikle de yabancı ve ünlü isim takıntısından vazgeçilmeli.

Bu adam gitsin diyip Ersun'u istemek hainliktir, fenerliliktir

Sene başında sürekli söyledim bunun gibiler yerine ligi,takımı tanıyan bir hoca gelsin Luce olmuyorsa Mustafa Denizli gelsin diye..O zamanlar vizyon vizyon diye dalga geçenlere selam olsun..

Normalde bu kadar sürede bence bırakılmaması lazım ama ben başarılı olacağını pek sanmıyorum açıkçası.

Umarım doğru değildir...Futbolcu düzenine,basına,ft taraftarlarına inat kal hocam kal ve 3 5 2 4 4 2 ne oynatıorsan oynat ama kal..ben kendi adıma destekçinim.

Sezon başında, daha 10 maç bile yapmadan bu adamdan nefret edeceksiniz deselerdi hadi oradan derdim. Ama cidden hiç böylesine bir facia ile karşılaşmamıştık. Şahsen kendi adıma en büyük hayal kırıklığını yaşadım. Takımı batırmak adına ne gerekiyorsa yaptı şu ana kadar, inanılır gibi değil.

Geri
Üst Alt