Prandelli: "Hedefimiz 4. yıldızı takmak"

al o 4. yıldızı evine götür kamyon dingili, lastik gablama, gavlama, fasülye, barbunya, yuvarlak.

Bu kafa kuşsporluların kafasıdır ,
bu kafanın Galatasaray da işi yok ,
ama 4. yıldızı olmazsa olmaz gören taraftarımız varken ,
burada bile defalrca okuduğum 4. yıldızı avrupanın önünde tutan kafalar varken ,
bu zihniyetin baskısıyla adamın bu lafına birşey diyemiyorum ,
aslında bizim bu kafamızla çok fena JB geçiyor !

Hic mi stadta,tesislerde dolanirken bu yaziyi gorup "Maksadımız İngilizler gibi toplu bir hâlde oynamak, bir renge ve bir isme mâlik olmak ve Türk olmayan takımları yenmek." bu soz ne anlama geliyor diye sormadin sayin Cesare?

Olcan'ı lige sakladım ne demek ya ? Al Selçuğunu da Burak'ını da git bu takımdan.

4. yıldızı arsenal ve dortmund taktı bize merak etme.sen bu takımın başında kaldıkça 4.yıldızı daha çok takarlar bize

Evet arkadaşlar Bonzainin zararlarını görüyorsunuz değil mi?

Ulan en kötü zamanımızda bile avrupa hakkında böyle konuşmadık. Evet 4. yıldızı takıcaz ama takımın başında sen olmucaksın Allah nasip ederse.

Anlam veremiyorum, sen her sezon CL oynamak icin oynamiyormusun ligde? Boyle sacma sapan laflarla gelme,

4. Yıldızmış. Biz bu yıl şampiyon falan olamayız. Takımın içine etmişsin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Neremize takmak mesela??

Terbiyesiz herif sen Galatasaray'ın teknik direktörüsün ne kadar karşındaki takımlarla seviye farkın olursa olsun asıl amacın Avrupa'da başarılı olmaya çalışmaktır. Sen kimsin asıl hedefimiz lig diye açıklama yapıyorsun aynı zamanda Burak Yılmaz denen adam siz kimsiniz ya bu kulüp 1905 yılında Türk olmayan takımları yenmek adına vizyon belirleyip kuruldu ya siz nerede olduğunuzun farkında değilsiniz ya da arsızsınız. Susalım susalım bir yere kadar karşında güçlü rakip olur şu olur bu olur yenilirsin kazanırsın ama bu felsefeye sahip çıkacaksın daima bunun adına mücadele edeceksin. Ahlaksız herifler.

Senin arka tampona takariz yildizi tekmeye basarken sen boyle devam et

Bu kafa kuşsporluların kafasıdır ,
bu kafanın Galatasaray da işi yok ,
ama 4. yıldızı olmazsa olmaz gören taraftarımız varken ,
burada bile defalrca okuduğum 4. yıldızı avrupanın önünde tutan kafalar varken ,
bu zihniyetin baskısıyla adamın bu lafına birşey diyemiyorum ,
aslında bizim bu kafamızla çok fena JB geçiyor !

işin ilginç tarafı "ben buraya 4. yıldızı takmak için geldim." diyor,

bu da demek oluyor ki başkan da bu 4. yıldız meselesine ciddi manada takmış zamanında,

bizim camia ne zamandan beri böyle yıldız ve skor edebiyatı yapar hale gelmiş..

o zaman bari balıkesiri yenseydik. adamlar banko düşecek ligte. :D :D

Sen bu kafayla onu da takamazsın prandelli efendi :red: Tez zamanda defolup gitmen dileğiyle...

Geri
Üst Alt