Prandelli: "Hedefimiz 4. yıldızı takmak"

4 tane taktilar zaten sana bugun yine ama hala akillanmadin. Takimi ne hale soktu bu herif ya. Utanmadan da hala konusuyor.

Ulan hala konuşuyosun bize acı çektiriyosun ya senden çıksın inşALLAH

Sent from my iPhone using Tapatalk

Getir Ersunu kopek gibi hırslı suan ersun. Azizden intikamını almak icin 24 saat calısır uyumaz. Sene sonunda 4. yıldızı taksın sonra getir lucescuyu yada tucheli yeni bir yapılanma baslat

Rezil bir açıklama. Bunun sırası mı şimdi vizyonsuz herif. Sahanda 4 yemişsin utanmaz. Koskoca Galatasaray'ın düştüğü hale bak.

aldigin maaşla 4 yildizli otel satin alabilirsin evet.

bu kulüpten defol

100 kere 4. yıldız dedi cl toplantısında.Ne td'sin ne de adam.

Lan sanki ligde çok güzel taktik ve oyun sergiliyormuşuz gibi. Sinüzit iltihabı beyine giden oksijeni filtreliyor herhalde.

Laga luga yapmayın adam sonuna kadar haklı...Bu rezil kadro ve 5+3 rezilliği sonucu Avrupada bir şeyler bekleyen varsa doktora görünsün...

Asıl mesele tamamen dağılmış durumda olmamız...Hoca haklısın lig önemli de orada da paldır küldür gidiyoruz...Çekirge Sivas-Erciyes-Fener maçlarında sıçradı daha ne kadar sıçramaya devam edeceğiz...

Ligde adam gibi oynayalım bu sene Avrupa zerre umrumda değil...

Ama şurası çok önemli , ben CL'de bu sene 4.olup bir an evvel elenmek isterken Dortmund'un Arsenal'in şans eseri 4-0 yenmelerini istemiyorum.Allah'a şükredelim şu 2 maçta Beşiktaş'ın rekoru kırılabilirdi çok şanslıydık çok...

hikmet karaman getirilse bundan kötü olmayız, bence hazır bu kadar kötüyken denenmeli Türk hoca.

Sen bize anca 4. golü yedir. 4. yildiz senin neyine. Biz senin bildigin gibi Maribor, Borisov degiliz. Sen önce GS'i ögren. Eleştirilmeye bile degmezsin.

Senin yüzünden uykumdan oldum. Herkese iyi geceler.

Laga luga yapmayın adam sonuna kadar haklı...Bu rezil kadro ve 5+3 rezilliği sonucu Avrupada bir şeyler bekleyen varsa doktora görünsün...

Asıl mesele tamamen dağılmış durumda olmamız...Hoca haklısın lig önemli de orada da paldır küldür gidiyoruz...Çekirge Sivas-Erciyes-Fener maçlarında sıçradı daha ne kadar sıçramaya devam edeceğiz...

Ligde adam gibi oynayalım bu sene Avrupa zerre umrumda değil...

Ama şurası çok önemli , ben CL'de bu sene 4.olup bir an evvel elenmek isterken Dortmund'un Arsenal'in şans eseri 4-0 yenmelerini istemiyorum.Allah'a şükredelim şu 2 maçta Beşiktaş'ın rekoru kırılabilirdi çok şanslıydık çok...

Daha 2 maç var acele etme..

Hay batsın şu 4. Yıldız....kim Nereden çıkardıysa oda batsın....

Bu adama yıldız falan emanet edilmez. Elimizdeki yıldızdanda oluruz!

Akıl tutulması yaşıyor bu adam...Teknik direktörlüğü de fiilen sona ermiştir kanımca.

Koskoca Galatasaray'ı averaj takımı yaptı yahu,affedilmez !

Boş hedefler bunlar. Bu adamın tek saplantısı yıldızı alıp tarihte adını okutmak sonradan. 3. Yıldızı ya da 2. Yıldızı aldıran TD nin esamesi okunmuyor. 4. Yıldızı alınca heykelinin dikileceğini mi zannediyor bu.

GT-I9300 Tapatalk

Artık bu adamı bırakın görmek, adını bile duymak istemiyorum. Takım hocasız kalsın daha iyi yemin ediyorum

Sen adami trajikomik bir tören ile Kek kabinin icine sokarsan, oda gider Olcan gibi adami Basaksehir´e saklayacam diye, Dortmund karsisinda kadroya almaz. 2012/2013 bu dört yildiz olayi, kücük latifiler ile baslamisti. Simdi ise alamazsak, sanki kiyamet kopacak gibi bir hal aldi olay...

Bu adam hata yapmaktan korkuyor, ve bu her halinden belli oluyor. Ben kendi kisisel hesaplarim ile insan karalamam, ben Prandelli´yi Parma ve Fiorentina dönemlerinden cok begenirdim. Ancak beni simdiye kadar hayal kirikligina ugratti simdiye kadar yaptiklari ile, en azindan daha yürekli kararlar alabilecegini düsünüyordum. Belki de Italya majerasi mental olarak bitirmis bu adami.

Geri
Üst Alt