Prandelli: ''Her maç sahadan başımız dik ayrılıyoruz''

Ceyhun Kolos

Cezalı
Dün ntvspor mikrofonlarına kelimesi kelimesine bunu söyledi ve iyiyiz diye ekledi.

Sinirden monitöre kafa atasım var.
Bu Prandelli'yi başımıza kim musallat ettiyse Allah belasını versin.

Italya seri b seviyesinde bir td icin gayet normal bir açıklama. Adam hayatında cl mi görmüş.

Yeter lan yeter.
Ağlayacağım ya bir zevkimiz vardı içine sıçtılar.

oyuncular ile kafa buluyor. zaten söyledigi hemen her söz oyuncular ile alakalı. hoca giydirebilecegi kadar giydirdi takıma,

Prandelli fazlasıyla vizyonsuz çıktı. Davranışları ve açıklamaları küçük takım hocası gibi. Derhal kovulması lazım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Asıl söylediklerini tercüme etmiyorlar mı acaba diyorum. Olur yani burası Türkiye sonuçta.

doğrudur...
kafayı çeviremediğimiz için
hep dik ayrılıyoruz

Kariyerinde kupa olmayan bi adamı 4. Yıldız parolasıyla takımın basına getirmek sacmalık.

Tapatalk

lan niye kovmuyorlar bu adamı kafayı yiyecem silahlamı tehdit edelim

Dört dörtlük takımın var, başın dik olacak tabii ki..

Ben şaşırıyorum açıkçası bu çapsızı nasıl oldu da italyan milli takımına antrenör yaptılar.

I am the one who knocks!

Yahu ben hala çözemiyorum, sezon başladığından beri bunca saçmalığa imza atan, yaptığı tek doğru iş olmayan kişi Prandelli ise, hazırlık maçlarında ve döneminde mantıklı işler yapan kişi kimdi Yossi Kohen falan mı? Yav cidden bir insan bu kadar kısa sürede bu kadar gerzekleşemez. Nasıl bir karaktersin, nasıl bir çapsızsın ya. Sana o antrenör diplomasını nasıl verdiler, nasıl Fiorentina'da o kadar kalabildin, nasıl İtalya Milli Takımı'na hoca olabildin? Bu herifle ilgili her şey sorgulanmalı.

Normalde böyle şeyler söyleyen adami hemen gönderirler. Bizde normal yönetim olmadigi için gayet dogal. Bizi ligden de kopartip devre arasi hiçbir umudumuz olmadi söylenilir. Sneijder gönderilir.

Yenilen 3. ve 4. gol de Prandelli'nin hatası değil ki. Bunları saymazsak Dortmund deplasmanından 2-1 yenilgiyle ayrılmak zaten normal bir sonuç. İlk golün de ofsayt olduğunu unutmayalım. Prandelli'yi savunan birisi değilim ama bunlar da bir gerçek. Tüm suçu da hocaya atmamak lazım.

998748.png

Yenilen 3. ve 4. gol de Prandelli'nin hatası değil ki. Bunları saymazsak Dortmund deplasmanından 2-1 yenilgiyle ayrılmak zaten normal bir sonuç. İlk golün de ofsayt olduğunu unutmayalım. Prandelli'yi savunan birisi değilim ama bunlar da bir gerçek. Tüm suçu da hocaya atmamak lazım.

3. Ve 4. Gol bizzat prandellinin.hatasi. 2-0 oldukta. Sonra acaba sonuc ne olcak diye sahaya bakiyordu.
2-0onde olan takimin hocasi oyuncu degistirirken bizimki yenilsekte bitse havasinda.

Daha acisi ne biliyor musun. Gelecek maclar sonrasinda ne yapacagimiza karar veririz dedi. Son mactan sonra karar vercekmisiz

Geri
Üst Alt