Prandelli: "Herkes Sneijder kadar sorumluluk almıyor''

Futbolcularla zaman geçiren sensin.Teknik direktör sensin. Yap o zaman bir şeyler. Sorumluluk almayanları kadro dışı bırak.

Dosdogru bisey soylemis, digerleri de küsmek yerine hirslansin bi zahmet. Te Allahim ya.

Küsen darilan olursa adam gibi sözleşmesini de feshetsin bi zahmet.

N5

Zaman zaman her futbolcu sorumluluk alıyor. Önemli olan bunu Sneijder gibi sürekli hale getirmek.

ya sneijder'in özel bir oyuncu olduğunu dünya biliyor

onun oyuna girdiğinde sorumluluk alması ve fark yaratması kadar doğal bişey yok

haaa ama biz tüm planlarımızı tüm kozlarımızı sneijder üzerine kurarsak ki şu an öyle görünüyor

çok fena gümleriz baştan söyliim

hoca Türk oyuncuları gerçekten tanımıyor

Olcan rahatlıkla bu sorumluluğu alabilecek bir oyuncu

ama ona güven duymak ve o sorumluluğu saha içinde üstlenmesini sağlamak hocanın işi

selçuk ilk senesinde bunu mükemmel yapıyordu ama yerinde yeller esiyor

Bruma ve Amrabat da hocanın istediği o sorumluluğu üstlenebilecek oyuncular

takımın hücumda snijdere bağlı kalmasından korkuyorum

hocam sende sorumluluk al da forvet iste yönetimden

Hoca mutlaka ama mutlaka istemiştir yönetimden stoper/forvet...

Ben düne kadar stoper transferine soğuk bakıyordum ama stoperlerimizin rezalet performansı ve oyun kurma yükünün Selçuk-Melo üzerine kalması ve oynadığımız rezalet oyun sonucu stoper transferinin de elzem olduğunu düşünüyorum...

Gerçi o zaman nasıl kadro kuracağız ki ? Nando-Telles-Melo-Sneijder 4 yabancı ediyor.Bruma'yı yazmadım bile ama stoper/forvet için sadece 1 yabancı kontenjanı kaldı...

Hoca istiyor ama bizim yönetim getirebilecek mi bakalım ? 10 gün kaldı transfer döneminin bitmesine koca takımdan sadece Sercan gitti.

Sabri-Dany-Eboue-Engin-Yiğit-Ontivero hala takımda , ne zaman gidecek bu adamlar ve transferler ne zaman gelecek ?

selçuk ve melo çok geide oynuyor bana göre

en azından 1 tanesinin daha önce daha ofansif ve takım hücumuna daha destekçi olması gerektiğini düşünüyorum

STSLde çift ön libero çok gereksiz bana göre

haa ŞL için elzem o ayrı

Hoca mutlaka ama mutlaka istemiştir yönetimden stoper/forvet...

Ben düne kadar stoper transferine soğuk bakıyordum ama stoperlerimizin rezalet performansı ve oyun kurma yükünün Selçuk-Melo üzerine kalması ve oynadığımız rezalet oyun sonucu stoper transferinin de elzem olduğunu düşünüyorum...

Gerçi o zaman nasıl kadro kuracağız ki ? Nando-Telles-Melo-Sneijder 4 yabancı ediyor.Bruma'yı yazmadım bile ama stoper/forvet için sadece 1 yabancı kontenjanı kaldı...

Hoca istiyor ama bizim yönetim getirebilecek mi bakalım ? 10 gün kaldı transfer döneminin bitmesine koca takımdan sadece Sercan gitti.

Sabri-Dany-Eboue-Engin-Yiğit-Ontivero hala takımda , ne zaman gidecek bu adamlar ve transferler ne zaman gelecek ?

onu yönetim düşünecekti zamanında...stoperden önce forvet şart...ama illaki stoper istiyorsan ayagı düzgün biri gerekli...Balanta ?...

Başka takımdan örnek vermeye gerek yok. Sonda ki tekli Drogba olsun. Söylenildigi gibi oynarsın.

Sonda ki Drogba derken? Bizdeki son zamanlari diyorsan, hic bir faydasi olmadigi görmediniz mi? Hava topu bile indiremiyordu... Neyse konu o degil, ben kagan kuzey kardesin kafasindaki systemi anlayabilmek adina takim isimi istedim.

tsli tayfa wesin kuyusunu kazacaktir

Geri
Üst Alt