Aydın Dayıoğlu
10 Numara!
- 3 Temmuz 2010
- 15.542
- 2
- 1.363
Futbolcularla zaman geçiren sensin.Teknik direktör sensin. Yap o zaman bir şeyler. Sorumluluk almayanları kadro dışı bırak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi o yazdigin 4231 sekil oynayan bir takim örnek verebilirmisin lütfen?
Zaman zaman her futbolcu sorumluluk alıyor. Önemli olan bunu Sneijder gibi sürekli hale getirmek.
hocam sende sorumluluk al da forvet iste yönetimden
Hoca mutlaka ama mutlaka istemiştir yönetimden stoper/forvet...
Ben düne kadar stoper transferine soğuk bakıyordum ama stoperlerimizin rezalet performansı ve oyun kurma yükünün Selçuk-Melo üzerine kalması ve oynadığımız rezalet oyun sonucu stoper transferinin de elzem olduğunu düşünüyorum...
Gerçi o zaman nasıl kadro kuracağız ki ? Nando-Telles-Melo-Sneijder 4 yabancı ediyor.Bruma'yı yazmadım bile ama stoper/forvet için sadece 1 yabancı kontenjanı kaldı...
Hoca istiyor ama bizim yönetim getirebilecek mi bakalım ? 10 gün kaldı transfer döneminin bitmesine koca takımdan sadece Sercan gitti.
Sabri-Dany-Eboue-Engin-Yiğit-Ontivero hala takımda , ne zaman gidecek bu adamlar ve transferler ne zaman gelecek ?
Başka takımdan örnek vermeye gerek yok. Sonda ki tekli Drogba olsun. Söylenildigi gibi oynarsın.
Dün M.City maçında Dzeko'nun attırdığı gole bak derim![]()