Prandelli: "Herkes Sneijder kadar sorumluluk almıyor''

adam kibarca hücum hattı leş forvet lazım yönetim diyor ama nerdeeeeeeee araba balatası peşindeler

Haklı sonuna kadar haklı. Selçuk maç boyunca ne yaptı? Topu aldı 3 adım ileri gitti sonra topu çekip geri oynadı. Sneijder girene kadar ileri top taşıyamadık sadece Melo'nun uzun paslarıyla açıldı oyun. Burak kazmasına birşey demiyorum zaten Sneijder girince bir kaç şut bir kaç ara pas yaparak pozisyon üretip nitekim golü attırdı.

İlk olarak "zeki" bir forvete ihtiyacımız var sonra da sorumluluk alacak futbolculara.

4-2-3-1 oynuyorsaniz en öndeki 1 arkasındaki 3u hücuma katmasini, pozisyona çekmesini bilmeli. Burak dün bunu tek pozisyonda Yasinle yapabildi. Hatta bu takımın bu kadar iyi tek pasla, dikine ve hızlı çıkışını ilk kez izledim. Santrafor oynayan adam, duvar olup koridor acabilmeli. O zaman o 3lü skora ciddi katkı verir. Takımın hücum gücünü artırır.

Zaman zaman her futbolcu sorumluluk alıyor. Önemli olan bunu Sneijder gibi sürekli hale getirmek.

4-2-3-1 oynuyorsaniz en öndeki 1 arkasındaki 3u hücuma katmasini, pozisyona çekmesini bilmeli. Burak dün bunu tek pozisyonda Yasinle yapabildi. Hatta bu takımın bu kadar iyi tek pasla, dikine ve hızlı çıkışını ilk kez izledim. Santrafor oynayan adam, duvar olup koridor acabilmeli. O zaman o 3lü skora ciddi katkı verir. Takımın hücum gücünü artırır.

Abi o yazdigin 4231 sekil oynayan bir takim örnek verebilirmisin lütfen?

Doğru ama gereksiz/zamansız bir açıklama olmuş. Adam 1 ay tatil yaptıktan sonra takımla bir kaç gün çalıştı, uzun süredir kampta olan diğer futbolcular uyuz olmuşlardır muhtemelen bu açıklamaya..

sneijderin ne kadar önemli olduğunu hocada görmüş.

burada dk'dan sonra satanlar vardı.

sneijder giderse burak yılmazla mutlu olurlar belki :D dünkü gibi

Hoca kusura bakma ama maç yorumcuları gibi konuşuyorsun.

Bu takımı sen çalıştırıyor, sen kuruyor, sen yönetiyorsun. Sorumluluk almalarını almazlarsa gerekeni yapacak olan sensin.

Sana çok güveniyoruz, gereğini yapacağını da biliyoruz.

Doğru mu doğru. Ama bu açıklama diğer oyuncuları olumsuz yönde etkileyecektir.

gerek yok böyle seylere!!italyan burasi türkiye olasi bi basarislikta önüne koyarlar bu yaptigin gereksiz aciklamayi..

★☆★

Şuan suçlu olanlar futbolcular. Açıklama bence gayet yerinde. Arkada bekleyen bir sürü genç var alıp oynatmazsa bundan sonraki suçlu kendisi olacaktır.

Geri
Üst Alt