GSC Portal Prandelli: ''Hiçbir yere gitmiyorum''

duygun dede gelir gelmez basacak tekmeyi

3 hafta sans verıcez kımse bedavadan konuşmasın.baskı kurmamamız lazım takım ve teknık adam uzerınde.zarar yıne bıze.bencede hataları çok ama 3 hafta beklenmeli.yeni teknık adam geldıgı gıbı takımı kurtaraacak mı.bu takımla ben kamp yapmadım bu takımı ben kurmadım.vb vb.birde dervre arası 10 kışı aldıracak bu zor zamanda.elde var sıfır.o kadar çok yanlış yapıyor ama ben hala basarılı olacagına ınanıyorum.Terim 96 senesınde ilk 5 haftada ıstıfadan döndu basarısızlık yuzunden.sarıyere 4 atmasaydık terım bıle yoktu bugun belki.az sabır zor olsada.

allahim lütfen en gec erciyes macindan sonra kovulsun bu adam yeter ya resmen akil sagligimizla oynuyor

Bıraksın laf salatasını, toplasın bavullarını. Gözünün önünde olanı göremeyen bi teknik adam.

Bence bu forumda kimse skor taraftarı değil , herkes Galatasarayımızın başarısını istiyor doğal olarak, kimi tepkileri yüksekten , kimi aceleci , kimi kırıcı gösteriyor durumu.

Olması gereken bence 3 maç daha Prandelli' yi beklemek. Zaten 5 hafta geçmiş , 7-8 maça çıkmışsın ama bekleneni verememişsin , fakat dereden geçerken at değiştirmek iyi değildir.

Bence bu forumda kimse skor taraftarı değil , herkes Galatasarayımızın başarısını istiyor doğal olarak, kimi tepkileri yüksekten , kimi aceleci , kimi kırıcı gösteriyor durumu.

Olması gereken bence 3 maç daha Prandelli' yi beklemek. Zaten 5 hafta geçmiş , 7-8 maça çıkmışsın ama bekleneni verememişsin , fakat dereden geçerken at değiştirmek iyi değildir.

O dere uzun bir dere, at tökezlemeyi bırak diz çökmüş ne olur in diyor sana.

Bazen zorlamanın anlamı yok gerekirse yürüyerek geçeceksin o dereyi.

Paramı yok getir türk genç bir hoca 500 bin tl'ye anlaş.
Şampiyonluk primi 500 bin tl de bak bakalım o kişi nasıl canla başla mücadele ediyor.

Favorim Tolunay hoca.

BlueTapa

Ben olsam ben de gitmem. Başka nerede teknik direktörlük öğrenebilirim ki böyle

Kalmali!!!
ve kalacak !!!
Altimdaki donu bukadar sık degistirmiyorum bizim hoca degistirdigimiz kadar yahu :D
Inadina Prandeli kalmali diyorum

Yeni başkan gelene kadar dursun sonra şutlayalım.

O dere uzun bir dere, at tökezlemeyi bırak diz çökmüş ne olur in diyor sana.

Bazen zorlamanın anlamı yok gerekirse yürüyerek geçeceksin o dereyi.

Paramı yok getir türk genç bir hoca 500 bin tl'ye anlaş.
Şampiyonluk primi 500 bin tl de bak bakalım o kişi nasıl canla başla mücadele ediyor.

Favorim Tolunay hoca.

BlueTapa

Bende tabiri caizse Tolunay gibi , Ersun gibi kaşarlaşmış hocalardan taraf değilim. Madem böyle bir atılım yapacaksın , getir bu işin üniversitesini okumuş Akademisyen bir hoca , bütün antremanı maç programını bilimsel verilere dayalı çalışan genç bir fidan, inan bana 10 sene arkasında durur 1 kere de eleştirmem.

Ama artık bu eski kaşarları takımıma yakıştıramıyorum.

FT,Denizli,Tolunay,Ersun ve benzeri..

Geri
Üst Alt