Turgay Ceylan
Sarı Üye
- 17 Mayıs 2010
- 969
- 116
- 293
Adam olayı çözmüş. Neremle güleceğimi bilemedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla yazık ya bir insan bu kadar çabuk nasıl harcanır bırakın şu lise konularını ya 2 haftada adamı astınız helal olsun ya nerden biliyosunuz Prandelli ile yürümüyeceğiniz çok biliyonuz zaten herşeyi len bu ülkeye kim geldi ise 2 haftada adamı asıp kesiyoz neymiş Burak ile Selçuk'u kesemiyormuş suyu ısınmış ya arkadaşlar size soruyorum Burak ile Selçuk'u kestin kimi oynatcan onu açıkla açıkla sonra diyelimki haklısın sırf demogoji yapıyonuz mualefet oluyonuz ya Mourinho'da gelse Selçuk Burak oynucak Del Bosque'de Luis Van Gaal'de.
Ol can selcuk un kankasi değil mi? Eee niye kadroda yok?
prandelli ile yürüyecek.. şampiyon olacağız ve sene sonu bu başlıkları yüzünüze çarpacağız..
dünyanın hiç bir yerinde 2 haftada hocanın üstünün çizildiği görülmemiştir..
Taraftarımızdan bir p*k olmayacağı gerçeği
yav yeter
bizim taraftar begenmiyorsa bilin ki sezon sonu sampiyon olup Prandelli diye agliyacak forum .![]()
2 hafta gibi çok uzun sürede kendini kanıtlayamamış, sistemi oturtamamış olması üzücü. millet 2 haftada ligi kazanıp, şl kaldırıyor. o da yetmeyip kılap takımı olarak bir ilki gerçekleştirip dünya kupasını kazanıyor hey yavrum hey be..
Sabredilmesi gerçeği
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sabredilirse ucurur bizi gibi bir gercekte var ortada
Bu konu ne zaman açılacak diye merak ediyordum
Burak ve Selcugu kesmeyen TD basariziz olmaya mahkumdur.
Belki adam korkuyordur, bilmiyorum yani.