GSC Haber Prandelli "İlk yarı çekingendik"

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör

prandelli2.jpg

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, derbi galibiyetinin ardından maçı değerlendirdi.

Haberin Devami GSC Portal'da

Moderatör tarafında düzenlendi:
Galatasaray kazanir kaybeder ama asla
[h=2]çekingendiklik !!![/h]diye bir sey ortaya koyamaz. madriden 6 yedik ama korkmayarak oynadik.

Berbat bir futbol oynattın hoca.

Bu takım bu halde olmaz.

Prandelli hoca filan değil. Cemali oynatan veysele 90 dk sabreden takımın en iyisi Melo ile olcan i çıkartan adam TD filan değil, gitsin eskişehirspor u filan calistirsin....

Kendi saha ve seyircin önünde oynuyorsun muhakkak kazanman gerekiyor neden çekingen oluyorsunuz diye soran yokmuydu ?

6 yemek daha iyi diyosun yani. Alemsin Fatih.

yeri gelir 6 da yersin... yeri gelir 3-2 de yenersin bir reali o cezur oyunun ile.
menatalite önemli diyorum sadece. tabiki ama 6 yemeye razida degilim. örnek verdim sadece. o macda ezik, korkarak oynamadik sonucda.

burak-umut
dzemali-hamit
veysel-balta

tercihleri ile baslansa fb'yi perisan ederdik. burak-veysel ile resmen 9 kisi oynadık, 90 dakikanın her dakikası zarardılar. ortasahada genel anlamda cok hantaldı, hamit canlılık katardı.

takım zaten fizik olarak iyi durumda degil, kötü tercihler ile takımı daha bk bir duruma sokuyor. berbat bir hoca abi, baska bir tarifi yok.

Hoca rezalet, galibiyet Sneijder'in bireysel becerileriyle geldi.

6 yemek daha iyi diyosun yani. Alemsin Fatih.
Valla ben şöyle galibiyetler alabilecek , böyle maçlar Galatasaray Fenerbahce 3 1 HD | İzlesene.com Video oynayabileceksek kesin yenileceğimiz maçlardan 6 gol yemeye razıyım. Ha buradan Fatih Terim geri gelsin dediğim anlamı çıkmasın. Prandelli her maç takımı aslan gibi oynatsın , aynı Mancini zamanı içerideki Kopenhag maçı gibi. 4-1'lik Arsenal maçı 6-1 bitsin razıyım. Hocanın bir şekilde kötü oyunu çözmesi lazım çünkü Burak ile iyi oyun hayalden öte şuan.

Hocam her maçı Reis kurtaramaz. Bunu biliyorsundur umarım.

Haddimizi bilerek oynadık diyen İsmail Kartal'dan iyi bir kelime bence.

orasi öyle tartismasiz zaten :)
bu kelime tartismasindan daha cok durum elestirisi. hoca elestirisiydi. takim cekinkendi evet sonucda. ama bunun sorumlusu sen hoca ve ekibinsin ilk basda.

yeri gelir 6 da yersin... yeri gelir 3-2 de yenersin bir reali o cezur oyunun ile.
menatalite önemli diyorum sadece. tabiki ama 6 yemeye razida degilim. örnek verdim sadece. o macda ezik, korkarak oynamadik sonucda.

6 tane yemenin yeri gelmez kusura bakma. Fenerden de 6 yedik. Yıllardır dalga konusu oldu. Daha yıllar boyu sürer. Neymiş cesur futbolmuş.

Taktiksiz ve gazla olan oyunu cesur futbolla karıştıran Fatih Terim gibi futboldan anlamayan adamdır.

Geri
Üst Alt