GSC Haber Prandelli "İlk yarı çekingendik"

Agz bence de sen sus, seninle bugün ilgileneceğiz. Ne olduğu belli olmayan sistemle ipimizi çekiyordun.

Adam benim gibi açıklama yapıyor yapman gereken 10.dk da jemali çıkarıp selcuk melo ortayı ikilemek sneijderi forvet arkası saga da birini koy..

Kendi evinde böyle korkak oynatan adamla Emirates, Kadıköy, Signal Iduna Park gibi deplasmanlara çıktık/çıkıyoruz...

Fener kimki kendi evimizde fenerden cekinicez!!!!

Haddini bil hoca

6 tane yemenin yeri gelmez kusura bakma. Fenerden de 6 yedik. Yıllardır dalga konusu oldu. Daha yıllar boyu sürer. Neymiş cesur futbolmuş.

Ne alakası var 6-0 lık macın.

500 yılda bir olacak sey o gune denk geldi herifler 10 kisi 6 tane attı. O gun 10 kisilik fenerden mi cekinecektik? Yuklendik 5 tane net pozisyon kacırdık fener ise attıgı bazı gollere kendileri dahi inanamadı.

Ne alakası var 6-0 lık macın.

500 yılda bir olacak sey o gune denk geldi herifler 10 kisi 6 tane attı. O gun 10 kisilik fenerden mi cekinecektik? Yuklendik 5 tane net pozisyon kacırdık fener ise attıgı bazı gollere kendileri dahi inanamadı.

Fenerden 6 yemeye meraklı ne kadar genç varmış. :) Sallapati futbolun adını cesur futbol koymuşlar.

Nasıl bir adam bu ya? Sneijder'i yerinde oynatma sonrada gel "oyunun içine daha fazla girmesi lazım" de... Adam ne dediğini de bilmiyor. Takım dingonun ahırı modunda, daha ne konuşuyorsun ki! Birileri bu adama söylesin karşı taraf 10 kişi kalmış, ortada futbol denecek hiç birşey yok. Sneijder'in insiyatifiyle kazanılan bir maç var! Bizim göremeyip, İtalyanlar'ın gördüğü ne var hala anlamış değilim...

Sebep? Dua et Alves malı kart gördü ve Sneijder sahneye çıktı yoksa görürdüm seni 3 senedir içeride dışarıda ezdiğimiz takım ilk yarı bize top göstermedi deplasman takımı gibi oynattın..

Sneijder olmasaydı görürdük seni, hadi yine iyisin.

Ama çarşamba günü ne yapacaksın şimdiden korku sarıyor beni.

I am the one who knocks!

Son düzenleme:
Evet hacı, adamlar 0-2 yapabilirdi maçı ilk yarıda. Ondan sonra kıçını yırtsan telafi edemezdin.

Çekingen miydik? Senin gibi teknik direktörün ben yapacağı yoruma....... İlk yarı rezildiniz rezil!
Sneijder'e dua et sen! Şu takımda kalma süreni biraz daha uzattı golleriyle...

Herif ballı resmen yaw goller senin sayende değil takım sayesinde atıyoruz.

Geri
Üst Alt