GSC Portal Prandelli: ''İstifa etmeyi düşünmüyorum''

Tolga Han Özaslan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri

image31.jpg

Galatasaray’da Abdurrahim Albayrak ile Cesare Prandelli arasında gerçekleşen görüşmenin detayları ortaya çıkmaya başladı. İtalyan teknik adam Albayrak’a istifa etmeyi düşünmediğini söyledi.

Detaylar GSC Portal'da...

Kampanya baslatin allahina, kendimiz kurtulalim bunlardan

Bugün olmazsa yarın, yarın olmazsa öbür gün, öbür gün olmazsa daha sonra mutlaka kurtulacağız bu italyan'dan.

albayrak efendi simdi galatasaray yöneticisin, bunun sayesinde cok paralar götürürsün, eger biraz olsun gercekten ben galatasarayin iyiligini düsünüyorum diyebiliyorsan icabinda kendi cepinden verirsin bu adamin parasini gönderirsin gerisi hikaye

hesap açın lan lanet olsun bende para yatıracam tazminatı için hesap açın

verin tazminatini kovun su lanet herifi ya

para vermemek icin kirk takla atiyorsunuz

adam da enayi mi neden istifa etsin ki?! daha sezon yeni baslamis, parasini da almak istiyor...

kurtulmak istiyorsan parasini verip tekmeyi vurup kovacaksin

karaktersiz adam ya kötüsün arkadaş kötü beceremedin yürü git arkadaş yaa

Ya bu sözleşmelerde neden hep tazminat ödeyen taraf biz oluyoruz. neden başarı kriteri ile sözleşme yapılamıyor. Şimdi bu adam 10 hafta saçma sapan kadrolar çıkarsa ligde 15. sıraya düşsek yine mi kovmak için tazminat ödeyeceğiz. ne hale getirdiniz koca camiayı, yazıklar olsun.

Ostofo otmoyo doşonmoyorom

yine tinercilerin bi tarafını kaldırdın seni Allah bildiği gibi yapsın

Düşünecek yetenek olsa zaten şuan bu durumda olmazdık..

Mancini ve Prandelli'yi kıyaslamak doğru olmaz.

Mancini Avrupa'nın en iyi 10 teknik direktöründen biri, piyasası da ona göre. Yeri gelir istifayı da basar bizden gider Inter'de de çalışır. Yarın gider PSG'nin başına geçer vs.

Prandelli'nin geçmişinde yine başarılı dönemler olsa da öyle bir garantisi yok. Bizden sonra Rijkaard benzeri bir kariyer izlemesi de olası. O yüzden istifa etmemek için sonuna kadar direnecektir.

Bence etmesin. Mancini'yi begenmiyorduk Prandelli geldi. Simdi Prandelli de giderse, Allah bilir bu gunleride aratacak bir italyan daha bulurlar.

Geri
Üst Alt