Prandelli İstifa Etti İddiası

Prandelli takımı yönetemedi. Bu nedenle takımdan ayrılmalı. Fakat, oyuncuların bir kısmı da takımı sattı bence. Dolayısıyla, bu oyuncular ile ilgili bir gelişme olmazsa da eksik olur. Teknik direktör değişti diye koşmaya falan başlayan oyuncu yarın yine satar takımı.

leshçuk ve qral hariç kim?

Kaldırın şu başlığı, böyle bir iddia yok.. istifa etmez, ancak kovarsak gider.

Albayrak önledi istifayı geyiği dönüyor
Hagi'ye hoca değil diyen, bi daha floryaya gitmemesi lazım kardeşim diyen adam prandelliye kendi cebinden öder ve şutlar ama ne bekleniyor onu anlamadım herhalde kasımpaşa ve dortmund'da bi 4 atıcak ayıp olur yoksa.

Alternatif bulana kadar tutuyorlardır. Albayrak hertürlü göndermek istiyor Prandelli'yi.

yürü git deli bizi harap ettin mahvettin

Gerekirse Taffarel calistirsin takimi yeter ki zat kovulsun artik yeter be.

Melo'nun dünkü çevrilmeyen açıklamasından sonra içim karardı. Ben tek sorun Prandellinin aceemiliği sanıyorum ama anladım ki o gitse de çok daha köklü başka sorunlar da var. İşimiz çok zor. Egolarını GS'den bile çok seven ünal aysal ve imPARAtor kulaklarınız çınlasın. FB şikeden, BJK parasızlıktan darmadağın olmuşken, biz 5 sene üstüste şampiyon olacakken sizin ego savaşınız yüzünüzden şimdi biz darmadağın olduk, onlar toparlandı.

Arkadaş nerde bela orda biz. Mıknatıs gibi çekiyoruz nerde çer çöp varsa :S

Ya bırakmak istiyorum demiş a.albayrak bi de ikna etmeye çalışmış :asd22:

Dün beyaz tv'yi izledim o halimde beni güldürdüler ya şimdi tekrar izliyorum gül gül öldüm :)

Geri
Üst Alt