Aslan Şafak
Tecrübeli Üye
- 23 Ağustos 2013
- 5.570
- 2.789
- 1.168
İnşallah... Egoistin artıklarından da kurtulmalıyız kendsinden sonra. Kendisi gibi lesh bir takım yarattı. Allah iki egoistin de cezasını versin inşallah....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Prandelli'nin çok yanlış tercihleri var ve ben de gitmesi gerektiğini düşünüyorum ama takımın içinde çok daha büyük sorunlar olduğu aşikar. Adam kariyerinde bu kadar entrika dönen bir takım görmemiştir, başarısızlığının en önemli sebeplerinden biri de bu bence. Kendisi de söylüyormuş zaten oyunculara analiz videolari izletemiyorum diye. Melo'nun açıklamaları da doğruluyor bunu. Bazı oyuncuların umrunda değil takımın durumu. Kendilerini bir şey sanıp Galatasaray'ın üstünde görüyorlar.
sertac kaynak @SertacKaynak Korumalı Tweetler 10 dk.10 dakika önce
NET SÖYLÜYORUM..%60 LUCESCU %40 MUSTAFA DENİZLİ....
kimmiş onlar, bruma, olcan ve umut falan heralde. Selçuk ve burak olsa sürekli oynatmazdı onları.Prandelli'nin çok yanlış tercihleri var ve ben de gitmesi gerektiğini düşünüyorum ama takımın içinde çok daha büyük sorunlar olduğu aşikar. Adam kariyerinde bu kadar entrika dönen bir takım görmemiştir, başarısızlığının en önemli sebeplerinden biri de bu bence. Kendisi de söylüyormuş zaten oyunculara analiz videolari izletemiyorum diye. Melo'nun açıklamaları da doğruluyor bunu. Bazı oyuncuların umrunda değil takımın durumu. Kendilerini bir şey sanıp Galatasaray'ın üstünde görüyorlar.