Prandelli İstifa Etti İddiası

İnşallah... Egoistin artıklarından da kurtulmalıyız kendsinden sonra. Kendisi gibi lesh bir takım yarattı. Allah iki egoistin de cezasını versin inşallah....

988027.jpg

Dalga mı geçiyorsunuz ulan ne demek prandelli ile devam edilecek? Şaka mısınız siz?

Prandelli'nin çok yanlış tercihleri var ve ben de gitmesi gerektiğini düşünüyorum ama takımın içinde çok daha büyük sorunlar olduğu aşikar. Adam kariyerinde bu kadar entrika dönen bir takım görmemiştir, başarısızlığının en önemli sebeplerinden biri de bu bence. Kendisi de söylüyormuş zaten oyunculara analiz videolari izletemiyorum diye. Melo'nun açıklamaları da doğruluyor bunu. Bazı oyuncuların umrunda değil takımın durumu. Kendilerini bir şey sanıp Galatasaray'ın üstünde görüyorlar.

Prandelli'nin çok yanlış tercihleri var ve ben de gitmesi gerektiğini düşünüyorum ama takımın içinde çok daha büyük sorunlar olduğu aşikar. Adam kariyerinde bu kadar entrika dönen bir takım görmemiştir, başarısızlığının en önemli sebeplerinden biri de bu bence. Kendisi de söylüyormuş zaten oyunculara analiz videolari izletemiyorum diye. Melo'nun açıklamaları da doğruluyor bunu. Bazı oyuncuların umrunda değil takımın durumu. Kendilerini bir şey sanıp Galatasaray'ın üstünde görüyorlar.

Ya çıksın konuşsun açık açık , ardından kadro dışı bıraksın bu rezilleri taraftar sonuna kadar arkasında olur...Zaten ilk kötü sonuçlarda kendisi eleştirilmedi , tamamen oyunculara ve kadroyu kuran yönetime yüklendik...Ama öyle kötü bir yönetim gösteriyor ki ana hedef kendisi oldu...

Tamam biliyorum bizim yeniçerileri , ama hoca hiçbir reaksiyon göstermiyor...

Moderatör tarafında düzenlendi:
kimmiş onlar, bruma, olcan ve umut falan heralde. Selçuk ve burak olsa sürekli oynatmazdı onları.

prandellinin gitmesi ne kadar önemliyse bu burakla selcuk ikilisinin kadro dışı kalması o kadar önemli takımı sabote etmekten baska bişeye yaramıyolar

Dus yakamizdan defol git lecce'yi mi calistirirsin, brescia'yi mi calistirirsin yoksa salernitaba'yi mi calistirirsin!

Venedik'i falanda mı özlemedin hoca gurbetlik kötüdür

sabah gelir haberi

Gezdim dolaşdım hava aldım. Eve geldim ve gittimi diye bakdım hemen burda , orda...
Hayal kırıklığı yaşıyorum şu an. ;(

Bugün birsey cikmaz. 6 Milyon Euroluk Tazminati var Prandelli'nin, Italyan maalesef kalacak.

Geri
Üst Alt