Prandelli İstifa Etti İddiası

Adam bugün kendi istifa ederse karakterli biri oldugunu göstermis olur

Hadi Prandelli kendini de bizi de sikma daha fazla

"İstifa ediyorum herseyin sorumlusu benim cunku Yilmazi ben oynattim..."

Duygun bey baskan olduktan sonra futbol kısmını Albayrak ve Dürüst ikilisine bırakcağım vs demişti zaten. Albayrak ve dürüst ikilisi bu adamı tutmaz. En geç bir hafta bilemedin milli takım arasında gönderileceğini düşünüyordum. Tabi bu kadar farklı mağlubiyet yoktu hesapta.
Dediğim gibi bitti Prandelli dönemi. Önemli olan kimin geleceği artık.

Rijkaard ve haginin hocalik yaptığı o berbat sezonda bile bukadar rezil olmadık,o kadroda bugün kullanmadığımız emre colak,yekta,furkan kalitesinde bile topçular yoktu,kabus gibisin prandelli

Duygun bey baskan olduktan sonra futbol kısmını Albayrak ve Dürüst ikilisine bırakcağım vs demişti zaten. Albayrak ve dürüst ikilisi bu adamı tutmaz. En geç bir hafta bilemedin milli takım arasında gönderileceğini düşünüyordum. Tabi bu kadar farklı mağlubiyet yoktu hesapta.

53d2428df9fc4fae51fb5cd2

kimse kusura bakmasin da, ne olursa olsun böyle bi takim 4 gol yememeli, yiyorsa, ozaman td degil bu takimda baska problemler var demek. Melo nun dedigi gibi bana bu oyuncularin büyük kismi ile olmicak

bu takımı ileriye taşıyacak kişi Tuchel'dir. ama sezon sonuna kadar bir Türk teknik direktörün takımı idare etmesi lazım. ersun yada mustafa denizli sezon sonuna kadar gelmeli. sonr ayeni yhönetimle tuchel gelmeli.

İstifa edecek adam basın toplantısından kaçmaz. Adam gibi çıkar o toplantıya ben bırakıyorum der.

Başkan ve Albayrak Prandelli'nin durumuyla ilgili bir açıklama yapmış futbol arenasına. Trt Spor'da ki program. Az sonra yayınlayacaklarmış. Eğer istifa etseydi ya da kovulsaydı son dakika haberi diye hemen yazarlardı. Bence Prandelli'yle devam kararı alındı.

bu takımı ileriye taşıyacak kişi Tuchel'dir. ama sezon sonuna kadar bir Türk teknik direktörün takımı idare etmesi lazım. ersun yada mustafa denizli sezon sonuna kadar gelmeli. sonr ayeni yhönetimle tuchel gelmeli.

Tuchel'i bende çok istiyordum ama çalıştıracağını sanmam.

Prandelli istifa etmez kendini kovdurmak ielindne geleni yapiyor zaten amaci tazminat..

TT

Başkan ve Albayrak Prandelli'nin durumuyla ilgili bir açıklama yapmış futbol arenasına. Trt Spor'da ki program. Az sonra yayınlayacaklarmış. Eğer istifa etseydi ya da kovulsaydı son dakika haberi diye hemen yazarlardı. Bence Prandelli'yle devam kararı alındı.

Desene dert sahibi olmaya devam.Milyonlarca kanser verem hastası dolacak ülke bu italyan sayesinde.

Geri
Üst Alt