Üye Görüşü Prandelli İstifa!

Emre Ceylan

Parçalı Üye
Bir daha floryadan içeri italyan girmemesi ve bu adamın istifa etmesi gerekir. hiç macera aramadan Türk bir hocayla yola devam edilmelidir.

Etmez derhal kovulmasi lazim.

Katılıyorum artık bu maçtan sonra.

+1 geç bile kaldı,istifa etmese bile gönderilmeli...sırf sneijderi oynattığı yer nedeniyle bile bunu hak ediyor

Panik hamleyle birsey beceremeyiz.

Prandelli çok kötü isler yapiyor ama onu kovmakla bizim için hiç birsey fark etmez.

Entelektüel baskanimiz, Moyes veya yeniden Manciniyi TD yapip takim'i a) hem borça sokar b) kötü sonuçlar almaya devam eder.

Tuchel/Lucescu/Bielsa dan birisi gelse, o zaman Prandelliyi kovmak çok iyi hamle olur imho

3-5 haftadan adam kovulmaz diye savundum ama kimse kusura bakmasın sen haftalardır oynamayan tellesi oynatıyorsun veysel zaten rezilleri oynuyor.Ayrıca sen kimsin ki 7 8 kişi ile defans yapıyosun sanki görende 80 dk 1-0 önde gidiyor yememeye oynuyor.Ulan sneijder gibi adamı sen tut defansif oynat 3 top yapamıyorsun gollerin 3 ünü de aynı köşeden yiyosun körmüsün be arkadaş acil çözüm diye bas bas bağırıyor sana Allaha dua ettim resmen 7-8 olmasın diye çok şükür dualarımı geri çevirmedi rabbim.

Tepelenmesi lazim. İstifa ederse üzülürüm.

Ben 10. Hafta bekliyordum bu tepkileri

Ama daha erken geldi

Yılmaz vural bile daha iyi kadro çıkarır
Prandelli istifa..

Olm adama da uzuldum olan bitenden haberi yok bir ifadesi var surekli. Hakkaten de yok galiba. Pradi ile olmayacagi belli baskan da muazzam yas tahtaya basti. Secimde beraber giderler yeni bir sayfa acariz.

Deep Thought cihazından gönderildi.

Bundan kasap manav hatta kabzımal bile olur ama bu beden eğitimi hocası kılıklı adamdan teknik direktör olmaz.

Geri
Üst Alt