Üye Görüşü Prandelli İstifa!

bende artık desteklemiyorum

Yürümüyor. Anlaşıldı artık. Olmuyor ve olmayacak. Yollar ne kadar çabuk ayrılırsa o kadar iyidir.

Ha bu arada... #ÇareDenizli

Prandelli çok büyük bir hata... Yanlış kadro yanlış diziliş ve sonuç hüsran... Bu adamdan birşey olmayacağı yapamadığımız hazırlık maçlarından belliydi. Yönetim orada uyanmalıydı bence de...

arkadaslar neler oluyor bilemiyorum faked anaokulundan beri duzgn mac izliyorum bu takimin basinda TERIM DAHIL bu kadar kotu hoca gormedim ,bu adamla bi yere gidilmez bosu bosuna yipranmayalim derim. karakterine falan lafim yok eminim kalite adamdir futbol olarak koca bir HIC, uzgunum. yilmaz vural'i falan getirin

hocadan hala ümitliyim. umarım hatasını anlayacağı, ders çıkaracağı bir maç olmuştur. bu takım 3 lü oynayamaz. 4 lü oynayacak. yıllardır kanat oyuncusu istedik adam gibi. bruma ve olcan gibi kanat oyuncuları aldık şimdi de kanatsız oynuyoruz. 451 - 4411 - 433 formasyonlarından başka bir şey oynamaz bu takım. Belki 442

Bi sonraki maçımıza bu adam olmadan çıkmalıyız. Hemen gönderilmedi, beklenmemeli olur mu acaba diye.

Olmadı ve olmayacak gibi görünüyor.

Sözleşme bedelinin en az yarısını öde hemen yarın istifa etsin..

Aysal ile birlikte istifa etsin. TD degil bunu bastan beri söyledim, Italyanlar futbol'dan anlamiyor, nokta.

İstifa edeceğine hiç ama hiç ihtimal vermiyorum. Yeni yönetim yol verecektir ama o zamana kadar olan bu camiaya olacaktır.

GT-I9300 Tapatalk

Olmuyor zorlamasın kariyerinde ligi daima ilk 2 de bitiren bir takımı 8. yapıp kendini leş hoca olarak hatırlatmasın.

Aynı kabus tekrar yaşanacak. Yönetimde akıl varsa alır karşısnda baskı yapar seninle olmuyor der kağıdı koyar önüne. Cüzi bir miktar tazmınatla gönderilir.

Kaybedilen her maç her kupa zaten büyük maddi kayıp. Sonra al şenolu.

Ya macera aramayın kovun şu herifi getirin bir Türk hoca.

Hiç kovarsak nolur diye düşünmeye gerek yok. Hayatında en az 1 kere bile menajerlik oyunu oynayan birini getir takıma kimin nerede oynayacağını bilir ona göre oynatır.

Lan her hafta yazmaktan ben sıkıldım. Futbol basit oyun hemde çok basit bir oyun kurallarını yerine getirdiğin sürece arkana yaslan izle. Senin elinde çok boktan/leş bir takım yok. Her hafta görüyoruz ki doğru hamlelere geçildiğinde takım oynamaya başlıyor.

Ve bir hoca her hafta sürekli yanlış hamleler yapıyorsa artık sözün bittiği yerde oluyoruz.

Geri
Üst Alt