Üye Görüşü Prandelli İstifa!

Çok büyük saçmalıklar yapıyor. Takım 3-5-2'ye uygun değil, alışkın değil, en önemli maçta bu aptal sistemi deniyor. Bir de demez mi ikinci yarı oyuncuların alışkın olduğu ve bildiği bir sisteme geçtik diye. Madem ne macera arayıpta 3-5-2'te geçiyorsun. Yaptığı yanlışlara devam edecekse bırakın istifayı derhal kovulması lazım.

Taraftar kadar futbol bilgisi olmayan adama ben saygi duyamam. Kusura bakmasin.

Bu sistemin felaket olacagini 3 gün yazdik. Hakli oldugumuzu da ikinci yari gösterdi zaten. Dolayisiyla bu adami affetmem mümkün degil.

Iyi adam filan eyvallah, o zaman gitsin hayir kurumlarinda filan calissin. Derhal gönderilmeli. Yoksa lig de gidecek.

Çok büyük saçmalıklar yapıyor. Takım 3-5-2'ye uygun değil, alışkın değil, en önemli maçta bu aptal sistemi deniyor. Bir de demez mi ikinci yarı oyuncuların alışkın olduğu ve bildiği bir sisteme geçtik diye. Madem ne macera arayıpta 3-5-2'te geçiyorsun. Yaptığı yanlışlara devam edecekse bırakın istifayı derhal kovulması lazım.

mancini'nin gelince yaptigi hatalarin aynisini yapiyor...

mancini döneminde 3-5-2 ile gol atamiyorduk ama yemiyorduk da...

bunun ki daha beter... her mac 3-4 gol yiyoruz...

bence bu gecen sezonun maclarini bile izlememis...

40 yildir tanidig melo'yu stoper, sneijder'i ön libero oynatiyor...

ingiliz spikerler bile dalga gecti bununla "sneijder bu, bunun ne isi var defansta" diye...

sneijder'i son adam oynatan birine birak galatasaray'i, playstation'imi bile emanet etmem.

Bekleyelim bekleyelim dedim bu zamana kadar. Belki kafasındaki sistemle oturmuş bir takımda sağlam oyuncularla çok iş de yapabilir (2012'deki İtalya gibi). Ama adam çıkıp Şampiyonlar Ligi maçında Arsenal deplasmanında "Ben bir şey deneyeceğim" diyorsa o iş bitmiştir. Böyle bir şey olamaz, kabul edilemez. Bu kadar bariz pozisyon ve kademe hatalarından gol yiyen bir takım daha yoktur herhalde. Bildiğin antrenman golleri yedik.

yok beyler muslerayı forvette deneyecekmiş daha istifa etmez !!!

O kadar tuhaf bir adam ki Sivas maçını sadece şans ile, Sivas'ın beceriksizliği sayesinde kazandığımızı bile idrak edemiyor. "Skor taraftarı" dediğimiz kategoride resmen adam.

Sivas girdiği pozisyonları atamadı diye Arsenal karşına 3-5-2 ile çıktı, Zaytung haberi gibi olay..

Yine döndük hoca öğütme makinesine ligin 4. haftasında yeni gelen hocayı kovmak nedir ya.. Prandelli başarılı olur mu bencede olmaz ama bu 2 ayda anlaşılmaz... Bunu göndereceksin de ne olacak gelen hoca uçuracak mı.. Aynısını geçen sene bu haftalarda Terim için yazılırkende söyledim yola çıktıktan sonra kaptan değişmez... Bu sezon öyle yada böyle Prandelliyle bitirilmeli ondan sonra oturur bakarsın başarılıysa devam eder değilse yolu ayırırsın...

Yola çıktık.. Kaptan kafayı yemiş gemiyi batıracak.. Oturup bakılır mı? Anlayan biri direksiyona geçer olu biter!

Cözüm asla hoca kovmak degildir. Cözüm yollayacagın hocanın yerine mevcut kadrodan max. verim alacak ve modern futbol oynatacak bir hoca bulmaktır.

Mancini'nin gitmesini bende cok istiyordum ama yerine gelecek hoca ?? diyorumdum hep...

derhal gönderilmeli. bi hocaya şans verilecekse oynattığı oyundan ufak bi kıvılcım görebilmen lazımdır. yoksa bukadar rezalet ötesi futbol oynatan, akıl tutulması yaşayan bi adama şans verip bile bile lades diyemezsin. prandelli ile başarısızlık kesin olarak görünen bişey daha fazla zaman harcamaya gerek yok

Ünal Aysal' ın Prandelli' yi kovacağını düşünmek hayalcilik olur. Giden bir yönetici neden kovsun, neden böyle bir sorumluluk alsın. Hem kendi dönemi için maddi zarar olur hem de yine hoca kovan biri olarak anılmak istemeyecektir.

Bütün sorumluluğu yeni yönetime bırakacak.

GT-I9300 Tapatalk

4-4-1-1 oynamamız lazım ya da 4-4-2
hiç olmadı 4-2-3-1

fantezilerden bıktık
bide italyanlardan

yahu daha duruyor mu yok mu hiç aklı başında yönetici başkanla konuşan...bana kalırsa floryada 2008deki cevat hoca gibi her hangi bir hoca takımın başına getirilmelidir,prandelliyle düşünsenize kendi sahamızda fenerle 3-5-2 oynuyoruz yarı sahamıza hapsolmuşuz,kontrayla gol arıyoruz aman aman...

Seçimden sonra gider zaten o zamana kadar ligden kopmasak bari

.....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hala hocaya güveniyorum diyenler, hatalardan ders çıkaracak diyenler var :D Eyvah ki ne eyvah :D

Geri
Üst Alt