Üye Görüşü Prandelli İstifa!

Mancini kalmalıydi hajilar.

Ünal aysal kaldığı sürece oda kalır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bizim önceliğimiz ŞL değil süper lig diyen adam nasıl hala o mevkide kalabiliyor ?

O değilde Hıncal Uluç dedikleri neredeyse doğru çıkıyor.Geldiğinde iş yapamaz mancınıden daha beter demişti harbi doğru çıktı Dzemaili ve Pandevi Napoli resmen bunları Galatasaraya iteledi demişti haklı çıkacak sanırım.

Mancini de cins bir hocaydı.Oyuncu değişikliklerini hiç beğenmiyordum.Ya geç kalıyordu ya da yanlış değişiklikler yapıyordu ama bundan iyiydi tabii.

Prandelli istifa eder etmez bilmem fakat 3 gol üst üste aynı yerden aynı şekilde yemek komik biraz tekrarını izler gibi 3 goldede yani 1. yedin tamam 2. yedin tamam 3.de ders çıkarın işte adam kaçıyor 1 kişi tutamıyorsanız 2 kişi tutun Welback denilen adam 2 seferde omzu ile en beğendiğimiz oyuncu olan Melo'yu omzu ile nakavt etti.

Üzüldüğüm nokta hocanın oyuna tepki vermemesi tepki gösterememesi..benim gibi izledi. İnsan birseyler yapar kardesim yav

dün gece maçtan çok geç döndüm .maç sonunu anlatmaya gerek yok orda olanlar biliyorlar zaten . dün gece maçı kazandık ama takımdan ve hocadan utandım . ilk yarı korkup ileri çıkamayan bir takımımız vardı . fener 10 kisi kalmasaydı maçı kazanamazdık. bu futbolu haketmiyoruz . bu futbolla şampiyon olamayız kimse kendini kandırmasın . hala aynı görüşteyim . o maça o taktik ve düzenle çıkılmaz. prandelli İSTİFA

topladığı her 1 puan için teşekkür edilmeli ve kovulmalıdır

Haftaya ligde ve dortmunda yeniliriz zaten. Bu futbolla bişey olmaz bizden. Sneijder olmasa gol falan atamayız. Başkan değişince ilk işi bunu kovmak olur.

Sneijder olmasa sabaha kalmadan gönderilmiştin.

Umarım bu başlık prandelli ile birlikte efsane olur.
Başlığı açan ve yorum yapanlar Tİ' ye alınır.
Bence istifa edeceğine yanına türk futbolunu bilen ve olaylara dışardan bakabilen bir iki tane sağlam adam lazım, bu adamlar artık yardımcı hoca mı olur,futbol şube sorumlusumu olur buna yeni yönetim karar vermeli.

Umarım bu başlık prandelli ile birlikte efsane olur.
Başlığı açan ve yorum yapanlar Tİ' ye alınır.
Bence istifa edeceğine yanına türk futbolunu bilen ve olaylara dışardan bakabilen bir iki tane sağlam adam lazım, bu adamlar artık yardımcı hoca mı olur,futbol şube sorumlusumu olur buna yeni yönetim karar vermeli.
Mesela Mancini gördüğümüz en kepaze hocaydi yaninda Tugay vardi tek maça dokunmuş mudur ?Ayrıca geçirdiği zaman artik bazı şeyleri tanimasi için gayet yeterli yine de basit hatalar yapiyor ligi halen taniyamamis onu da geçtim oyuncuları da tanimiyor oyuna müdahale edemiyor sahamizda korkak bir futbol izliyoruz

prandellı kadar sanslı teknık adam görmedım.bu kadro ıle GS ın oynayabılecegı en kötu futbolu oynatıyor.bu acaip futbolla devam edersek ligi ılk 3 te bıtıremeyız.

Görüldüğü gibi, dün elde edilen galibiyet, aklı başında olan kimsenin gözünü boyayamıyor. O galibiyet benim nazarımda sadece bir ilüzyon. Sihirbazı da Sneijder. Ötesi yok. Prandelli'nin dün alınan 3 puanda katkısı minimum düzeydedir. Tamamen Sneijder'in sorumluluk almasıyla kazanılmış bir maç. Taktiksel olarak kendi sahamızda rakibimize ezim ezim ezilmemize yol açtı Prandelli. Kendisine sempatim var ama gitmesinden yanayım. Olmuyor çünkü. Dortmund karşısına da aynı taktikle çıkarsa, duman oluruz.

Geri
Üst Alt